Horoscop luna decembrie 2019 Capricorn: schimbari radicale de personalitate

Pe capul nativului Capricorn sunt cel putin patru planete, pentru ca la un moment dat, in jurul Lunii noi din data de 26 decembrie, pe casa I, sunt cinci planete.

Pe casa personalității, în schimb, sunt șase planete.

Toată această cantitate uriașă de energie pe care o are nativul Capricorn pe casa personalității și pe corpul fizic sunt venite de undeva din trecut.

Mare parte din ele pot fi ca o consecință a trecutului și nu energiile sunt o consecință a trecutului, ci modul în care nativul le va folosi. Aceștia pot să le folosească foarte bine sau pot pierde acest moment.

Ei bine, acest moment nu este unul extraordinar de benefic pentru că toate aceste energii care vin spre el și diferită de la un moment la altul, poate să facă să îi schimbe comportamentul de la o zi la alta pentru că odată se manifestă Soarele, odată Saturn, odată Pluton.

Descoperă previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Capricorn 2020

În orice caz, în personalitatea acestor nativi se produc niște schimbări radicale în acestă perioadă, nu neapărat în luna decembrie.

Este o perioadă mai lungă în care Capricornii suportă transformări foarte concrete chiar și în planul fizic.

Ei sunt bântuiți de aceste planete și de această energie uriașă și de aceea, este foarte bine ca el tot timpul să se raporteze la un asociat sau la partenerul de viață, tot timpul să țină legătura cu partenerul de viață și să se sfătuiască cu el, cu privire, mai ales, la hotărârile/deciziile importante pe care le ia.

Cu aceste planete pe Capricorn, care știm că este planeta responsabilității, corectitudinii și muncii, el este tentat să își asume mai multe sarcini și responsabilități decât poate duce. În acest moment, nativul are nevoie de un partener care să spună stop.

Fie că e partenerul de afaceri care spune stop, mai mult de atât compania noastră nu poate sau asocierea asta a noastră nu poate, poate să fie un partener într-un proiect/acțiune la un moment dat în care partenerul să zică stop sau să zică ”stai puțin că mai prea iau și eu din treburile astea”, fie că e partenerul de viață care la un moment dat să spună ”măi omule, aici, în casa asta, suntem doi”.

Chiar dacă partenerul nu percepe situația în care este Capricornul, acesta, în momentul în care este acum avizat de astrologul ZODIACOOL , este rugat să apeleze cu toată încrederea la partener pentru că este o perioadă în care are foarte multe posibilități de a se manifesta personal și e posibil să devieze puțin, mai ales de la a-și focaliza/aduna într-un mănunchi aceste energii pentru ca împreună ele să fie mult mai puternice decât fiecare răzlețe și fiecare să se tragă către altă direcție.

Nu este foarte concret când e vorba de bani, aspectul pe care îl au Capricornii în această sunt bani de la Dumnezeu. Dacă are nevoie de o sumă de bani și nu sunt fițe, atunci Capricornul primește de la Dumnezeu acești bani, cine vine și le dă o datorie mai veche, iau o primă, găsește niște bani într-un buzunar, își aduce aminte că bunica i-a promis odată și se duce și îi dă bani.

Însă, nativul este foarte aiurit, nu prea dă atenție la bani, este bine să nu fie nici foarte filantrop, nici foarte zgârcit și iarăși, să scrie pe hârtie ce vrea să facă cu banii și să citească și a doua zi, să vadă dacă și atunci își dorește același lucru.

Este o perioadă în care nativul Capricorn este atât de plin de propria lui persoană și de energia pe care o are, e o energie uriașă, încât vrea să se elibereze de obligațiile de acasă.

Fie că este foarte tânăr și dorește să plece de acasă pur și simplu, băiat este la perioada în care tocmai se căsătorește și vrea să își întemeieze un cămin cu totul și cu totul nou, deosebit, cu partenerul de viață, fie că pur și simplu pleacă de acasă, se eliberează de obligațiile din cămin.

Mai e o posibilitate, ca acesta să aducă ceva nou în casă și care înseamnă, mai ales, obiecte strălucitoare, electronice de ultimă generație sau lucruri foarte moderne pe care le poate achiziționa, lucruri cu care partenerul de viață este de acord.

Ar fi o balanță între el și partenerul de viață, care la un moment dat se echilibrează pentru că el este plin de el, partenerul de viață ar putea să vadă, s-ar putea să îi zică ”Hei omule, unde te gândești, mai sunt și eu pe aici”. Aceste lucruri pot să facă și să închege foarte bine un cuplu și să îl tragă spre casă.

Din punct de vedere al sănătății, se pot acutiza probleme de respirație, nativii pot avea probleme cu organele genitale și poate să fie o infecție sau chiar o operație.

Apar probleme în zona genunchilor care îl îngenunchează pur și simplu pe nativ. Zona sensibilă este zona genunchiului pentru și genunchi țin foarte mult de orgoliu, de a le face pe toate și atunci acest lucru apasă pe persoana lor și apăsarea asta se duce în genunchi.

Aceștia devin sensibili fie la lovituri, fie pur și simplu o zonă sensibilizată care ar putea să îi doară, poate să fie și probleme mai grave, dar toate sunt predispoziții.

Sub nicio formă să nu vă panicați și să nu rămâneți obsedați de aceste probleme de sănătate pentru că ele sunt predispoziții. Unii nativi pot să facă acest lucru, alții nu.

De exemplu, Săgetătorul, dacă în acest moment renunță la orgoliu și începe să gândească rațional, cum e capabil de altfel să o facă, și se gândește că trebuie să împartă sarcinile cu partenerul de afaceri sau partenerul de viață, atunci evita problemele la genunchi.

La fel cum problemele organelor genitale pot fi evitate dacă nativul are o inițiativă în cadrul grupului de prieteni.

Ar mai fi o problemă în zona gâtului, o tuse rebelă, nu e o chestie foarte gravă și picioare umflate din cauza retenției de apă. Manifestați iubirea necondiționată și problema tălpilor se va rezolva aproape de la sine.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!