Horoscop luna decembrie 2019 Berbec: noi preocupari la locul de munca

Pentru nativii Berbec, astrologul ZODIACOOL vede o preocupare foarte serioasa in domeniu profesional, pozitiei sociale in plan ierarhic.

Aspectul este foarte bun, are un Jupiter conjunct cu mijlocul cerului, lucru care îl face pe nativ să aibă protecție din partea unei persoane importante sau pur și simplu să facă pași foarte mari și repezi către maximul de standard social pe care poate să îl acceadă în această viață.

Nativul face pași repezi spre maximul de potențial pe care îl poate avea pentru această viață și acest lucru pentru că are o natură foarte inventivă, pur și simplu vine cu ceva nou, special în fața șefilor sau dacă este într-o funcție de conducere, vine cu ceva nou în zona în care își desfășoară activitatea.

Acest lucru îi aduce o poziție și mai bună sau efectiv expandarea acelei poziții în plan orizontal. O expansiune poate să mai primească și alte servicii sau departamente care să îi fie în subordine. Dacă este subordonat, este foarte bine văzut în ochii șefului pentru că este foarte ordonat.

Această ordine o face cu multă plăcere. Acesta nu doar că face ordine, ci pur și simplu revoluționează, de exemplu o arhivă sau un anumit domeniu în care își desfășoară activitatea pur și simplu, îl face să arate plăcut, să fie foarte bine înțeles, foarte prietenos cu cei care ar folosi domeniul respectiv. Nativul are multă inspirație.

Îi sfătuiesc pe nativii Berbec să nu își dea drumul la impulsuri pentru că poate să aibă niște reacții destul de neplăcute, dar poate să apeleze la inițiativă fizică și foarte serioasă în foarte bună relație cu ajutor de la Dumnezeu. Ajutorul de la Dumnezeu vine cel mai ușor pe calea iubirii necondiționate.

Dacă nativul are un fel de iubire necondiționată care îți dă relaxare, un fel de contopire cu Universul, iubești tot ce te înconjoară, ești înconjurat de un ocean de iubire în care faci pluta, te dai peste cap, ești foarte fericit.

Această fericire pe care ți-o poate da iubirea necondiționată și relaxare, combinată cu un pic de impuls și inițiativă efectiv concretă, duce și face ca lucrurile, în cadrul locului de muncă, să fie foarte bune și foarte curând să își formeze o echipă nouă sau să reformeze echipa din care a făcut parte.

Descoperă previziunile pentru zodia ta în anul 2020!

A apărut Berbec 2020!

Nu e vorba de subalterni,e vorba exact de echipă și poată să ducă la îndeplinire un contract nou sau niște termeni contractuali noi.

Poate este chiar o funcție nouă pentru care semnează un contract și care îl cam stresează, pentru că presupune un fel de obraz față de cel care l-a ajutat, presupune un orar și o responsabilitate în plus, iar sprijinul pe care l-a primit îl obligă și mai tare pentru această funcție.

Această zonă a profesiei este luminată din 22 decembrie, când intră Soarele în această zonă și când, pe rând, luminează fiecare planetă care există în această zonă.

La un moment dat nativul este tentat să facă din această zonă a profesiei o obsesie care poate să se manifeste printr-o autoritate surdă, printr-o fiică de autoritatea care se află deasupra ta sau prin asumarea a mai multor responsabilități decât poți să duci. Îți asumi până ajungi la un moment dat să nu știi ce să faci prima oară.

Toată treaba în această conjunctură este calmul și refugiu în cadrul căminului, cu cei pe care îi iubesc și lângă care te simți protejat. Lucrurile merg într-o rutină, îți faci datoria la locul de muncă, dar indiferent cât de mult este de lucru, cât e responsabilitatea de mare, momentele petrecute în căminul tău, în care tu să te simți protejat trebuie să fie obligatorii.

Asta pentru că, mai ales că în cadrul acestei case a X-a, care reprezintă poziția socială, ai un Saturn și acesta știe foarte bine orarul.

Nativul Berbec trebuie să se uite bine pe orar, așa ambițios cum este, și zonele de odihnă să fie zone de odihnă și mai ales în cămin, în cadrul familiei sau la părinți acasă, undeva unde nativul să se simtă efectiv înconjurat de iubire și de o zonă în care este liniștit.

Atunci toate problemele încep să se rezolve și să își găsească în mintea lui rezolvare sau să prindă forță fizică să se rezolve, dacă e vorba de o problemă de natură fizică.

Luna plină se așează pe casa a III-a, unde zodia Berbec are de făcut niște drumuri care nu știu dacă țin de profesie, plimbări, pe partea personală a ieșirilor, dar în orice caz este vorba de multă comunicare și mișcare pe care nativul trebuie să o rezolve.

În subconștientul lui, nativul este comunicativ și simte nevoia să spună ce are de spus sau simte nevoia să se informeze foarte mult. Informația însă, totdeauna trebuie să meargă spre casa a IX-a, a prelucrări informației. Nicio informație nu trebuie să ne treacă pe lângă urechi și să rămână în enter.

Luna plină se așează pe casa profesiei, în zodia Capricorn, pe data de 26 decembrie. Este o Lună plină care îi animă și mai tare responsabilitatea nativului, îl face și mai activ în zona aceea, tocmai de sărbători când ar trebui să stea cu familia.

Momentele de sărbători, pentru că ele sunt în orarul nostru, trebuie să fie petrecute în familie total detașați de problemele de serviciu, ca să puteți să reveniți la serviciu cu forțe proaspete/relaxate.

Această încrâncenare pe problemele de serviciu, pe poziția socială pe care o ocupați la ora actuală, nu duce la nimic bun fără relaxare. Încrâncenarea trebuie să fie doar un fel de aplecare spre problemele respective cu toată seriozitatea, nu cu frică sau autoritate exagerată.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!