Horoscop luna decembrie 2019 Balanta: familia va fi în prim-plan

Pentru nativii Balanta, luna decembrie este poate cea mai potrivita, pentru ca vor sa se cuibaresca, sa se retraga in casa, sa aiba relatii cu familia.

Aceștia vor să fie aproape de familia parentală în mod special, cu cei cu care împart cuibul, să își viziteze părinții.

Toată această conjunctură este foarte favorabilă acestei luni decembrie care ne cheamă pe toți în jurul sobei, la o cană de ciocolată caldă sau vin fiert, ascultând o muzică frumoasă, colinde, împreună cu familia. Este exact ceea ce ne trebuie și exact ceea ce nativilor Balanță acum asta le cere.

Această tendință de a sta în casă și de a cuibări să nu vină în contradicție cu problemele sociale, cu viața socială, și mai ales cu responsabilitățile pe care le are în plan social, care pentru majoritatea nativilor din ziua de azi este locul de muncă și poziția la acesta.

Toată această energie pe care o au de acasă, pentru că acasă totul este în regulă, sunt aspecte foarte frumoase care vin și întregesc aspectele și acest tablou de viață, de familie frumoasă, de lună decembrie, o parte din această energie pe care o acumulează în ei, în bucuria familiei și în zona familiei, să orienteze spre relațiile profesionale.

În relațiile profesionale e bine să nu abdice de la poziția/obligațiile pe care le au, pentru că este foarte important să facă acest lucru, să nu se lase trași de casă.

Indiferent ce aspect are horoscopul, viața de zi cu zi și activitatea noastră curentă trebuie să meargă liniar, avem obligații pe care trebuie să le îndeplinim zi de zi, acestea merg liniar, iar trăirile mai deosebite trebuie să le trăim în interiorul nostru sau să accentuăm activitățile de zi cu zi cu ceea ce ne spune astrologul.

Accentuăm tabloul de familie, preocuparea pentru casă, poate chiar pentru lucruri foarte pragmatice, pentru renovarea casei, investiții pe care le faceți în obiecte, electronice noi, răsfățuri pe care vi le permiteți în casă, toate aceste bucurii, micile bucurii pe care le aveți acasă să le transpuneți în viața profesională.

Vezi ce se întâmplă în 2020!

Previziunile astrologului ZODIACOOL Balanță 2020

Din activitatea profesională și din munca de zi cu zi, chiar munca fizică pe care o duceți, aveți o răsplată destul de frumoasă, bănească.

Această răsplată se transpune în dorința de a înnoi ceva în casă, de a transforma ceva radical, chiar de a schimba casa.

Chiar dacă nu aveți posibilitatea, pentru că nu toată lumea care este în zodia Balanței în luna decembrie schimbă casa, dar este posibil să existe la un moment dat o idee, un plan care vine și începe să se pună pe hârtie.

Vă puneți întrebări, câți bani avem, când schimbăm baia, dormitorul, televizorul. Toate acestea vin pentru că din viața profesională aveți niște bani, poate dintr-un contract mai vechi, acum încep niște plăți sau pur și simplu salariul dumneavoastră vă permite să faceți anumite investiții în casă.

Toate aceste investiții merg foarte bine, aveți Jupiter pe fundul cerului și toate aceste investiții sunt foarte bine venite. Avem o Lună plină, în zodia Gemeni, pe 12 decembrie, care se așează pe casa a IX-a.

Primiți o informație de la o persoană care vă protejează. Aceasta este o persoană cu altă moralitate și vă aduce, în luna decembrie, o informație destul de valoroasă pentru că vine pe casa a IX-a.

Este o informație care vă înalță, fie că vă înalță spiritual, intelectual, fie că este pur și simplu o propunere pentru niște studii înalte, o excursie frumoasă, dar e o excursie tematică, nu este nici de odihnă, nici distracție, în care dorești să vizitezi ceva, este ceva care îmi înalță puțin spiritul și intelectul.

E posibil să fi început niște demersuri în perioada de Lună nouă, din luna noiembrie. Avem o Lună nouă, în 26 decembrie, care deschide un drum destul de interesant spre asumare de noi responsabilități.

Pentru nativii Balanță, acest drum este pe casa a V-a, casa creativității.

Vă puneți ordine în ceva legat de copii și de relația cu familia, începeți o strategie nouă.

Pentru zodia Balanță văd lucruri legate de casă, familie cu care locuiește în casă, copii, părinți, bineînțeles, soț, soție, cu care acești nativi încep niște planuri ori pentru o nouă locuință, renovări în locuință, ori pentru o schimbare radicală de atmosferă, de persoane, se mută cineva la cineva în cadrul familiei.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!