Horoscop luna decembrie 2019: planificări importante pe plan profesional

In cele ce urmeaza vom analiza luna decembrie, a cadourilor, sarbatorilor de iarna, poate in afara de perioada de vacanta, cea mai frumoasa parte a anului.

Spre deosebire de luna de vacanță care este una exuberantă și plină de plăcere, luna decembrie pare o lună mai aproape de suflet, casă, intimitate. Afară e frig, în casă e cald, afară ne întâlnim cu prietenii, în casă ne așteaptă familia.

Luna decembrie începe cu un Soare în Săgetător, suntem încă prinși într-o zonă de creștere intelectuală/morală, avem preocupări înalte/vaste, avem tendința de a începe/planifica lucruri foarte importante.

Din data de 22 decembrie, când Soarele trece în Capricorn, începem să aplicăm aceste lucruri importante cu aceeași pasiune și apnegație cu care am trecut prin faza de acumulare de cunoștințe cu persoane influente, care ne îmbogățesc viața și ne ajută să mergem în sus, înainte.

NOU! HOROSCOP 2020!!!

Pe data de 3 decembrie, Jupiter schimbă semnul și din aventurierul pe care îl știm, din domiciliul lui de aventură, aventura cunoașterii, călătoriei, introspecției, mersului în sus înainte, zborului spre cunoaștere și știință, ajunge și el la o mai puțină putere de acumulare și o mai mare putere de aplicare practică a ceea ce a acumulat ca știință și cunoaștere.

Ne putem aștepta, în luna decembrie, în special la începutul lunii, la noi reglementări cu privire la copii, la relațiile dintre adulți și copiii, la reglementări cu privire la norme de învățământ care știrbesc puțin din libertăți, dar sunt foarte bine venite pentru viitor. Chiar libertățile pe care le pot restrânge aceste norme vin în foarte bună relație cu planeta Uranus care ne trage către viitor și care tinde să spargă normele.

De data aceasta, restricționările nu sunt neapărat restricționări, ci o reașezare a întregii politici cu privire la învățământ și la copii, poate să fie foarte bine venită și să fie o chestie de-a dreptul revoluționară, dar foarte bine întemeiată și așezată.

Luna plină din 12 decembrie se așează pe zodia Gemeni, avem o mobilitate, mișcare. Mai avem și Soarele, care luminează tot ce vine spre noi ca informație, și știința de a ști ce să facem cu informația care vine către noi, nu trece pe lângă urechile noastre, știm ce să facem cu acest lucru pentru că Soarele, care este în Săgetător, arată omului că informația trebuie prelucrată, nu trebuie să rămână sau să plece așa cum a venit și trebuie să îi dai o plus valoare.

Luna nouă din 26 decembrie deschide un nou drum către noi responsabilități pe care le acceptăm de bunăvoie și, deși ne restricționează puțin din libertăți, acestea sunt într-o bună colaborare cu Uranus, care este în zodia Taurului, și care are niște restricții pentru că el este foarte concret.

Acesta trebuie să se așeze pe lucruri concrete, iar această concretizare/asumare de noi responsabilități, norme, strategii și planuri de acțiune foarte bine întemeiate.

Toate acestea sunt în foarte bună relație cu problemele din viitor, poate să însemne chiar o modernizare foarte aplicată a unor activități. Mai e posibil ca pentru luna decembrie, tocmai niște lucruri care erau gata să o ia razna, să fie așezate în niște norme foarte bine clădite, aproape exagerat de bine clădite și bazate și acest lucru să fie foarte benefic pentru viitor.

Lucruri care sunt gata să o ia razna reintră într-o matcă de regularitate. Venus schimbă semnul pe 20 decembrie și dintr-o zonă de relaționare foarte asumată, oficială ajunge la un soi de relaționare de tip Vărsător.

Am ajuns să cunoaștem niște persoane, un grup de oameni cu care avem niște relații foarte oficiale, dar este posibil ca după data de 20 decembrie să constatăm că acești oameni sunt niște persoane plăcute și cu care putem chiar să ne împrietenim, iar relația dintre noi să devină mult mai cald și prietenoasă.

Din data de 29 decembrie, Mercur schimbă semnul, intră din Săgetător în Capricorn. Gândurile foarte îndrăznețe și mari, conversațiile îndrăznețe, relevante, nu întâmplătoare, pot să își găsească o aplicare practică, după 29 decembrie.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!