Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna August 2021 Varsator: este luna relatiilor tensionate

Horoscop August Varsator: nativii au parte de discutii foarte serioase cu persoanele pe care le indragesc si vor lua masuri radicale

Neînțelegerile cu persoana iubită, cu partenerul de cuplu sunt la ordinea zile pentru nativii Vărsător, din păcate. Ei au un Saturn în zodia lor, personalitatea lor fiind sever autorestricționată.

Previziuni luna August pentru zodia Vărsător

Și această atitudine nu este greu de sesizat că irită orice partener, oricât de deschis și de înțelegător ar fi. Există, bineînțeles, și soluții. Comportamentul lor poate fi „îndulcit” conștientizând atitudinea pe care au adoptat-o în ultima perioadă, precum și raportându-se la emoțiile pe care le-au moștenit din familie.

Dragoste și relații Vărsător în August

Pentru mulți dintre nativii Vărsător, Luna Nouă în Leu din data de 8 August poate constitui rupturi în cuplu. Starea de tensiune este atât de mare încât o mare parte dintre nativii Vărsător preferă să ia măsuri radicale decât să se mai expună unor presiuni.

Totuși vor fi și Vărsători care nu trec la măsuri extreme, dar și aceia, provoacă discuții foarte serioase și foarte tranșante legate de cum va evolua cuplul în viitor.

Odată cu intrarea planetei Mercur în zodia Fecioară în data de 12 August, nativii Vărsător au ocazia să pătrundă niște zone pe care le-au explorat mai puțin și să pătrundă totodată niște taine în zone care țin mai ales de pasiunile nativilor.

Aceste taine pot să sporească creativitatea și aceia dintre nativi care au o activitate care presupune creativitate pot să dezvolte lucrări de-a dreptul fascinante.

În data de 16 August, odată cu intrarea planetei Venus în zodia Balanță, capătă o concepție superioară despre viața emoțională și relațională. Începe să fie tolerant și poate începe să-și reconsidere atitudinea pe care a adoptat-o referitor la o ruptură totală.

Deciziile sunt reconsiderate sub o altă lumină, aceea a armoniei și a bucuriei comuniunii cu celălalt. Foarte bine le merge diplomaților.

Din data de 20 August, când planeta Uranus intră în mișcare retrogradă, nativii încep să comunice mai bine cu aceia cu care împart căminul. Este poate rezultatul împăcării. Este de la sine înțeles că sunt favorizate cuplurile stabile. Se uită înapoi ca să meargă înainte!

Soarele intră în zodia Fecioarei în data de 23 August și pune accentul pe latura sexuală a relației. Mister și magie poate să trăiescă nativul alături de persoana iubită!

Bani și carieră pentru nativii Vărsător în August

În data de 22 August, momentul de Luna Plină le arată nativilor că trebuiesc reconsiderate inclusiv niște chestiuni legate de posesiuni comune, de bani comuni ai cuplului, de rearanjarea acelor deranjate de-a lungul perioadei de neînțelegeri.

31 August este data la care planeta Mercur intră în zodia Balanță și, profesional, încep mișcări în zona de evoluție.  

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii August 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit