Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna August 2021 Taur: este luna in care se cauta multa libertate

Horoscop August Taur: in aceasta luna, nativii sunt putin agitati de toata informatia din jurul lor si incearca sa prioritizeze activitatile care vin gramada

Fermecătorii Tauri încep luna August destul de dificil pentru că de acasă vin tot felul de informații contradictorii și de la serviciu tot felul de obligații. Cum să-și manifeste bietul nativ în aceste condiții acel minunat Uranus pe care îl are în zodia lui? Cum să se simtă liber și să se gândească la viitor când prezentul este plin de evenimente și mesaje?

Previziuni luna August pentru zodia Taur

Dar nativii Taur sunt îndrăgostiți, pasionali, creativi. Și mai ales, aceia dintre nativii Taur care sunt părinți, au cu odraslele lor o relație foarte bună. Se gândesc cu liniște la un viitor al copiilor lor care la acest moment pare a fi unul foarte bun: au luat bacul, au note mari, relația este mai armonioasă, plină de perpective bune.

Dragoste și relații Taur în August

În data de 8 August avem Luna Nouă în Leu și nativii Taur au un început în ceea ce poate însemna relația cu părinții. Sau încep să se uite mai atent după o locuință sau după cum ar trebui să își reamenajeze locul în care se „cuibăresc”.

Odată cu intrarea planetei Mercur în zodia Fecioară în data de 12 August, nativii Taur constată că acele discuții pe care le-au avut cu copiii lor nu au fost atât de benefice pe cât au crezut. Și despicând firul în 4 (sau în 44) devin ușor cicălitori.

Toate acestea până în 16 August când, odată cu intrarea planetei Vanus în zodia Balanță, rațiunea devine ceva mai armonioasă și mai echilibrată: nici bucuria nu dă în foc, dar nici grijile pe care și le fac nu sunt atât de îngrijorătoare!

În data de 22 August avem Lună Plină și începe o perioadă care este dedicată casei și copiilor. Poate, unii dintre Tauri au o iubire cumva...în afara casei.

Soarele intră în zodia Fecioarei în data de 23 August și nativii se duc către iubire, pasiune fără să întoarcă capul! Este un moment destul de dificil pentru aceia care au ceva de ascuns.

Bani și carieră pentru nativii Taur în August

Rațiunea nu îl ajută să prioritizeze activitățile pe niște criterii logice pentru că, nu-i așa, Mercur este combustionat de Soare. Mintea merge cu o viteză excesivă și ideile și rezolvările vin într-un iureș. Sau nu vin deloc, ceea ce cam tot aia e!

Din data de 20 August, când planeta Uranus intră în mișcare retrogradă, nativii simt că libertățile lor sunt puse în pericol. Sau poate o perioadă nu au avut posibilitatea să se miște în voie și acum se întreabă ce au pierdut.

31 August este data la care planeta Mercur intră în zodia Balanță. Începe judecata rațională să își spună cuvântul.    

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii August 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit