Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna August 2021 Scorpion: este o luna aglomerata, solicitanta

Horoscop August Scorpion: nativii devin mai deschisi spre relatiile de prietenie, dar tot simt nevoia sa stea singuri, retrasi la un moment dat

Pentru nativii zodiei Scorpion, astrele au pregătit pentru începutul lunii August o dilemă care ține de activitatea profesională. Ar fi foarte bine, zice astrologul zodiacool.ro, ca nativii să ia o pauză.

Previziuni luna August pentru zodia Scorpion

Este de la sine înțeles că nu toți Scorpionii au această posibilitate. Dar să nu emită raționamente, să nu facă mișcări importante, să încerce să „calce apa” ar putea.

Pentru că ideile sunt puțin confuze, fie apare un blocaj, fie raționamentele sunt foarte rapide și stufoase, mintea nu se oprește deloc și senzația este că nimic nu merge. Atenție mai ales la mesaje, să nu trimită ceva cui nu trebuie sau când nu trebuie!

Bani și carieră pentru nativii Scorpion în August

Solicitați fiind, între casă și profesie, nativii par că nu mai ies la liman. Dar abilitatea lor de a se redescoperi, de a se transforma și mai ales de a-și scoate la suprafață și de a-și mobiliza abilități până acum ascunse, fac din ei niște învingători. Din nou! Pentru unii dintre nativi este necesar să apeleze la un împrumut.

Luna Nouă în Leu din data de 8 August face să se nască probleme referitoare la un contract. Un contract se semnează și pune presiune pe nativi.

Pentru altă parte a nativilor, un contract se desface și tensiunea poate fi și mai mare. Dar există speranțe deoarece în zona parteneriatelor există Uranus care le oferă perspective, cu condiția să accepte noul.  

Dragoste și relații Scorpion în August

Odată cu intrarea planetei Mercur în zodia Fecioară în data de 12 August, nativii Scorpion sunt interesați în mod deosebit de prieteni. Comunică cu aceștia, se vizitează și se antrenează în tot felul de activități de grup.

În data de 16 August, odată cu intrarea planetei Venus în zodia Balanță, nativii simt nevoia unei reconcilieri cu ei înșiși. Simt o plăcere deosebită în a-și dedica momente de singurătate, de meditație, de rugăciune. Și este un moment în care ar fi de dorit să nu facă manevre, mai ales riscante, cu banii.

Din data de 20 August, când planeta Uranus intră în mișcare retrogradă, problemele contractuale reintră în declin.

Era cât pe ce să semnați un contract foarte interesant, de perspectivă, și lucrurile au stagnat. Doar momentan! Pe de altă parte, mariajul era cât pe ce să intre într-o zonă foarte originală, dar și acest lucru a stagnat!

În data de 22 August, momentul de Lună Plină poate să le aducă nativilor un nou loc de muncă pe care îl ocupă prin intermediul unor prieteni.

Soarele intră în zodia Fecioarei în data de 23 August și relația cu grupul de prieteni este și mai evidentă. Și poate se pun bazele acelui loc de muncă sau acelei afaceri comune care începe să dea semne că este un demers bun.

Stare de sănătate luna August pentru Scorpion

31 August este data la care planeta Mercur intră în zodia Balanță și nativii devin mai gânditori, mai profunzi și mai puțin comunicativi.   

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii August 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Scorpion

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit