Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna August 2021 Rac: este luna pierderii sau castigului de bani

Horoscop August Rac: nativii se gandesc serios la veniturile lor, iar initiativele grupului de prieteni ii poate incurca in a lua decizii

Nativii Rac încep luna plini de datorii care pur și simplu îi îngrijorează peste măsură. Sau unii dintre nativi au girat un împrumut pentru prieteni și acum au o mare îndoială dacă au făcut bine sau nu.

Previziuni luna August pentru zodia Rac

Dar mai există o categorie de nativi pentru care prietenii sunt o adevărată provocare: pentru a face un împrumut curajos pentru o investiție sau o afacere comună. Un pic de atenție nu strică și, mai ales, astrologul zodiacool.ro vine cu propunerea de a lăsa aceste chestiuni să fie judecate mai bine către jumătatea lunii analizate.

Dragoste și relații Rac în August

Cum știm de la orele de matematică, oricât de plictisitoare au fost, ca orice problemă, are o rezolvare, și aici informații prețioase vin. Dar și acestea, având un Mercur combustionat de Soare, este bine să fie analizate și folosite către jumătatea lunii. Nu este exclus ca propunerea prietenilor să presupună o deplasare, destul de agreabilă de altfel.

Din data de 20 August, când planeta Uranus intră în mișcare retrogradă, se pare că prietenii o lasă mai moale cu propunerile curajoase. Activitățile de grup se mai domolesc și începe căutarea a ceva ce a scăpat grupului. Poate vine soluția salvatoare pentru nativii Rac și bunurile acestora.

Bani și carieră pentru nativii Rac în August

În data de 8 August avem Luna Nouă în Leu și nativii Rac încep să se agite pentru banii lor sau pentru alte posesiuni de valoare care le-au captat atenția și energia. S-ar putea ca tot acei prieteni să insiste cu propuneri din ce în ce mai curajoase, care vizează o chestiune de perspectivă largă.

Odată cu intrarea planetei Mercur în zodia Fecioară în data de 12 August, nativii Rac au informațiile de care au nevoie și acum este momentul cel mai propice pentru tranzacții, deplasări. Dar și perioada în care gândirea este limpede împreună cu problema serioasă a banilor poate fi judecată corect.

În data de 16 August, odată cu intrarea planetei Vanus în zodia Balanță, în casa și familia nativilor Rac intră armonie. Dacă banii care le-au dat de gândit au fost folosiți pentru investiții care țin de cămin, acestea își pot arăta acum roadele.

În data de 22 August avem Lună Plină și poate însemna momentul în care toate demersurile referitoare la bani, la posesiuni, se împlinesc și o tranzacție reușită poate avea loc. Dar astrele nu vă asigură succesul decât dacă vă luați toate măsurile de precauție!

Soarele intră în zodia Fecioarei în data de 23 August și nativii tind să devină ușor agitați. Sunt obsedați de tranzacții și de cumpărături. Din nou le propun să nu se arunce fără să socotească bine, cu prieteni laolaltă, toate demersurile.

31 August este data la care planeta Mercur intră în zodia Balanță. Pentru aceia dintre nativii Rac care au avut de achiziționat sau de închiriat o locuință, este posibil să găsească un loc care simt că li se potrivește exact pe nevoile actuale.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii August 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit