Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna August 2021 Leu: este o luna dedicata vietii profesionale

Horoscop August Leu: nativii au viata profesionala putin tensionata, au parteneriate de care trebuie sa aiba grija pentru bunul mers al lucrurilor

Nativii Leu au la începutul lunii August probleme cu un contract de care depinde în mare măsură situația lor profesională și sunt foarte, foarte încurcați. Nu știu ce să creadă, de unde să apuce subiectul.

Previziuni luna August pentru zodia Leu

Exiată și ipoteza ca activitatea profesională să îl pună în încurcătură, față în față cu un partener care nu îi face deloc plăcere nativului. Provocarea este mare și vor exista nativi care vor scoate din aceasta ce este mai bun, vor face față cu brio.

Bani și carieră pentru nativii Leu în August

Din toată această provocare vor veni bani și asta este o chestiune care mobilizează majoritatea nativilor Leu sau altă zodie. Dar nativii Leu sunt sensibili la acest aspect pentru că atunci când te simți asigurat financiar te simți mai puternic, și Leii nu rămân indiferenți la acest aspect.

Este bine ca analizele raționale, tranzacțiile financiare, convorbirile mai delicate sau deplasările să încerce să le amâne către mijlocul lunii August.

În data de 8 August avem Luna Nouă în Leu și nativii sunt influențați direct de acest aspect. Încep ceva care privește direct propria lor persoană. Poate ar trebui să se uite mai atent la partenerii pe care îi are și să încerce un proces de autoeducare în sensul unei colaborări pe criterii de egalitate și armonie, pentru că, știm că nativii Leu tind să domine. Aceasta poate constitui cheia succesului în profesie.

Odată cu intrarea planetei Mercur în zodia Fecioară în data de 12 August, nativii Leu încep să simtă o mișcare în zona banilor. Și orice mișcare se va dovedi a fi în avantajul lor.

În data de 22 August, la momentul de Luna Plină, nativii încep să realizeze că parteneriatul în care s-au angajat trebuie să aducă în asociere și niște bani care să completeze propria contribuție și încep cumva să tatoneze terenul.

Soarele intră în zodia Fecioarei în data de 23 August și nativii încep să fie mai siguri pe ei și pe banii pe care îi câștigă.

31 August este data la care planeta Mercur intră în zodia Balanță. Încep tranzacții importante! Este foarte posibil ca nativii să achiziționeze un obiect numai așa, că le place.

Dragoste și relații Leu în August

În data de 16 August, odată cu intrarea planetei Venus în zodia Balanță, nativii sunt într-o reală armonie cu colegii de muncă. Atmosfera devine foarte plăcută, mai ales că activitățile de rutină se transformă ușor-ușor în deplasări de-a dreptul agreabile.

Din data de 20 August, când planeta Uranus intră în mișcare retrogradă, nativii simt un fel de constrângere în activitatea profesională care pentru ei a devenit, în ultima vreme, domeniul care îi face să se simtă în largul lor. Poate că au depășit măsura!

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii August 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit