Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna August 2021 Fecioara: este luna gandirii in profunzime

Horoscop August Fecioara: nativii, dupa ce se retrag putin, devin mai prietenosi si comunicativi, incep sa se distreze si sa faca lucruri pentru ei

Foarte multă ezitare pe domeniul relației cu Dumnezeu, pentru acești nativi. Și un Mercur combustionat de Soare are cu atât mai mare influență asupra nativilor, cu cât Mercur este planeta care îi guvernează.

Previziuni luna August pentru zodia Fecioară

Nativii Fecioară sunt niște raționali pedanți și de data aceasta merg cu raționamentele prea departe, prea în amănunt. Sunt nevoiți să petreacă mai mult timp în singurătate, din varii motive.

Dragoste și relații Fecioară în August

Și uite așa încearcă să găsească tot felul de explicații logice la relația cu Dumnezeu și la legile Lui ascunse. Și ideile vin una peste alta, se suprapun și nu ajung prea departe.

Astrologul zodiacool.ro este de părere ca în acest moment nativii trebuie să încerce să pună deoparte rațiunea și să se abandoneze Divinului prin rugăciune. Ca să le dau nativilor Fecioară o explicație rațională, pe placul lor: așa este cel mai eficient pentru început de lună August!

În data de 8 August avem Lună Nouă în Leu și nativii Fecioară au de întâmpinat acele momente de recluziune care îi apropie de Divinitate și începe un proces de introspecție la modul cel mai onest posibil.

Bani și carieră pentru nativii Fecioară în August

Rezultatele pot fi liniștitoare sau dimpotrivă. Nativii pot să constate că au nevoie de un efort remarcabil pentru a-și atinge nevoia de progres, de evoluție spirituală și morală.

Odată cu intrarea planetei Mercur în zodia Fecioară în data de 12 August, nativii Fecioară devin mai deschiși și mai comunicativi. Energia subtilă acumulată în perioada de retragere de la începutul lunii se poate manifesta printr-o energie și o mobilitate benefică.

În data de 16 August, odată cu intrarea planetei Venus în zodia Balanță, încep să vină banii. Dar încep și tentațiile pentru a-i cheltui pe obiecte frumoase, nu neapărat necesare.

Din data de 20 August, când planeta Uranus intră în mișcare retrogradă, nativii Fecioară simt că libertatea de a se aventura în cunoaștere, în aventura unei evoluții curajoase, într-o călătorie inițiatică sau în studii aprofundate a ceva nou, de perpectivă, intră într-un declin.

Dar este semn că au omis ceva sau că este nevoie de o recapitulare.

31 August este data la care planeta Mercur intră în zodia Balanță. Încep mișcări în zona banilor sau a altor posesiuni de valoare.

Stare de sănătate luna August pentru Fecioară

În data de 22 August, la momentul de Lună Plină, nativii ies în lume exact cu acele energii subtile pe care le-au acumulat de la momentul de Lună Nouă din data de 8 August.

Soarele intră în zodia Fecioarei în data de 23 August și nativii se simt plini de energie, bateriile sunt încărcate la maxim. Energia fizică le dă elanul de a începe ceva la care propria lor persoană se angajează și este în lumina reflectoarelor.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii August 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit