Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna August 2021 Berbec: este luna alegerilor grele

Horoscop August Berbec: in aceasta luna, nativii nu stiu ce sa prioritizeze, sa aleaga viata de cuplu sau sa se distreze in vacante, ambele variante avand parti rele

Nativii Berbec sunt pe mai multe categorii distincte. Unii dintre ei sunt îndrăgostiți pasional și au emoții când se gândesc la bani pentru că nu știu dacă o relație nu presupune cumva cheltuieli în plus, plimbări, vacanțe, la care nu este sigur dacă face față.

Previziuni luna August pentru zodia Berbec

Alții au plecat în vacanță și au cheltuit mai mult decât și-au propus. Iar alții au cerințe de la copiii lor, bani, probleme, și aceasta le creează o stare de tensiune.

Un Mercur combustionat de Soare reprezintă pentru acești nativi o gândire destul de confuză atunci când vine vorba de creativitate. Nativii se simt blocați, dar de fapt este un iureș rațional care nu lasă să iasă la suprafață nimic din ceea ce poate inima crea.

Dragoste și relații Berbec în August

În data de 8 August avem Luna Nouă în Leu și nativii Berbec simt că încep să recupereze ceva din ceea ce au avut de conceput.

Recuperează ceva din relația cu copiii, pleacă într-o vacanță pe care și-au dorit-o dintotdeauna. Fac lucruri care îi umple de bucurie, lucruri care vin din iubire și din pasiune. Dar nu în ultimul rând, nativii se pot îndrăgosti nebunește!

Odată cu intrarea planetei Mercur în zodia Fecioară, în data de 12 August, începe analiza, rațiunea: în ce m-am aruncat, o fi bine, n-o fi! Nu mai fiți cârcotași și bucurați-vă de ce vi s-a dat!

Poate că analiza a fost una binevenită, data de 16 August – care reprezintă intrarea planetei Venus în zodia Balanță – aduce nativilor dorința de a stabiliza relația, se gândesc poate chiar la o căsătorie.

Bani și carieră pentru nativii Berbec în August

Din data de 20 August, când planeta Uranus intră în mișcare retrogradă, nativii pot să întâmpine probleme financiare, blocaje care se limpezesc cu disponibilitatea nativului de a face o muncă mai puțin interesantă, dar bănoasă.

Soarele intră în zodia Fecioarei în data de 23 August și nativii au de acum înainte, timp deo lună de zile, o energie deosebită în munca de zi cu zi, o relație, totodată foarte caldă cu colegii de muncă.

31 August este data la care planeta Mercur intră în zodia Balanță. Comunicarea gândurilor de căsătorie este în prim plan.

Stare de sănătate luna August pentru Berbec

În data de 22 August avem Lună Plină. Nativii vor trăi sentimetul că au de parcurs drumul de la rațiune, la abandonarea în Divinitate și în legile Ei, mai puțin înțelese, dar mai ușor de simțit.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii August 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit