Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna August 2021 Balanta: este luna relatiilor de prietenie

Horoscop August Balanta: nativii inca nu-si pot da seama ce fel de relatii au cu cei din jur, daca sunt sincere sau nu, au parte de activitati solicitante

Nativii zodiei Balanță au tot felul de probleme legate de prieteni, în special la începutul lunii analizate, respectiv luna August.

Previziuni luna August pentru zodia Balanță

Acest Mercur combustionat de Soare le face activitățile de grup destul de solicitante pentru că au foarte multe idei, unele primite cu bucurie, altele mai puțin, unele dintre acestea sunt exprimate haotic, cu mult mai multă informație decât este necesar și uite așa apar neînțelegeri.

Dragoste și relații Balanță în August

Comunicarea cu prietenii poate lăsa de dorit pentu că există o latură ascunsă a relației și nativii sunt preocupați de aflarea unor secrete pe care le bănuiesc a fi ascunse de către prietenii sau camarazii din cadrul unor organizații din care fac parte.

Luna Nouă în Leu din data de 8 August pune și mai mare presiune pe conflictele cu prietenii. Nativii sunt gata să ajute, sunt într-o dispoziție destul de incertă.

Odată cu intrarea planetei Mercur în zodia Fecioară în data de 12 August, nativii Balanță este bine să se retragă puțintel din viața de grup. Este momentul să ia decizii importante și rugăciunea poate aduce soluții bune.

În data de 16 August, planeta Venus intră în zodia Balanță! Deci la ea acasă, la voi în zodie. Vă va armoniza cu voi înșivă, vă va aduce un plus de farmec (de parcă ați mai avea nevoie!).

Bani și carieră pentru nativii Balanță în August

Sunt posibile inclusiv tensiuni legate de bani, nu banii proprii ai nativilor Balanță. Li se cere un împrumut, li se cere să crediteze pe cineva din anturaj și aceasta poate deteriora o relație.

Și astrologul zodiacool.ro recomandă multă prudență pentru că acolo, în casa banilor comuni sau ai altor oameni, există ceva ascuns care se poate întoarce împotriva lor. Nu fiți generoși peste măsură!

Din data de 20 August când planeta Uranus intră în mișcare retrogradă, sfatul, chiar insistent al astrologului zodiacool.ro este să nu luați decizii importante, să nu încercați să elaborați strategii, planuri, pentru simplul motiv că nimic nu vă iese. Bucurați-vă pur și simplu.

În data de 22 August, momentul de Lună Plină le amintește nativilor că pentru a-și pune în valoare creativitatea este nevoie inclusiv de muncă și de migală.

Stare de sănătate luna August pentru Balanță

Soarele intră în zodia Fecioarei în data de 23 August și nativii se pot simți, de acum înainte, timp de o lună, puțin devitalizați. Nu este grav, este doar un moment în care retragerea, introspecția sunt recomandate.

31 August este data la care planeta Mercur intră în zodia Balanță și nativii devin mai comunicativi și mai dornici de drumeție.  

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii August 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit