Horoscop luna August 2019 Taur: multe confirmări pe partea profesională

Horoscop luna August 2019 Taur: ultima lună a verii lui 2019 aduce nativilor Taur multe confirmări pe partea profesională, plus că veți începe să puneți noi condiții

când este vorba de a vă vinde produsele/ serviciile, întrucât Uranus, ce este în semnul vostru din 12 August, va retrograda până la noaptea dintre ani, astfel o să cunoașteți din plin succesul, dar cu sacrificii, cel mai probabil pe partea de timp liber/ sănătate/ familie.

După 23 August, când Soarele se alătură lui Marte și lui Venus în casa iubirii, oboseala acumulată peste an se va diminua, deoarece o să aveți mai multă grijă de voi, de propria persoană, o să ieșiți mai mult alături de copii/ partener.

Loading...

Zile complexe din punct de vedere astral, ce pot să aducă tot felul de provocări la muncă, se înregistrează la fazele de Lună Nouă din 1 August și Lună Plină din 15 August, când o să primiți tot felul de propuneri extravagante, pentru a vă conforma cu noile cerințe în materie de domeniul profesat de voi.

Mai mult decât atât, toate aceste eforturi după 12 August, odată cu revenirea lui Jupiter la mers direct, vor aduce bani mai mulți în cont. Vor fi mulți nativi Taur care nu vor mai suporta rutina, depresia, oboseala, care în fond nu aduce prea mari satisfacții, urmând ca aceștia să se îndrepte către spiritualitate, meditație, rugăciune, sport, alte relații (extraconjugale) menite să vă ofere sentimentul de fericire, să vă valideze.

Taurilor care doresc să flirteze, să se distreze fără să își asume obligații, vor avea parte de multe tentații/ oprtunități, plus că veți învăța noi principii despre viață, despre ceilalți.  

Dacă sunteți de mult timp într-o relație, aduci în partea a doua a lunii veți organiza călătorii, posibil veți lua în discuție posibilitatea de a oficializa relația, de a concepe un copil.  

Ar fi indicat să-l lăsați pe partener să inițieze aceste discuții, în caz contrar acesta se va simți agasat, cel mai probabil de tonul vostru, ce poate să fie prea ridicat.

Din punct de medical, în August 2019 sunteți protejați de Univers, pot să mai apară de la furie unele probleme la stomac, insomnii etc. Astrologul ZODIACOOL recomandă celor care primesc sau fac avansuri persoanelor din anturaj să fie atenți, aceste mici copilării se pot încheia prost, deoarece șansele de a concepe copii în afara unei relații oficiale sunt mari.

Se recomandă atenție, răbdare și diplomație în relațiile cu rudele, aici ați mai întâmpinat probleme în ultimii ani, acele discuții se reiau, ceea ce o să vă nemulțumească, mai ales dacă la mijloc este un bun/ teren ce vă revine sub formă de moștenire.  

La finele lunii, Venus, planeta care vă guvernează, se întâlnește cu Marte, pe casa a V-a, aducându-vă prin această poziție vești bune despre copii, despre copii, afirmare etc.

Financiar, se poate și mai bine, luna următoare se vor vedea eforturile depuse în August, după Septembrie câștigurile voastre pot deveni duble, doar dacă vă ascultați intuiția și începeți să practicați ceea ce vă place.

Zile favorabile pentru oficializare relație: 23/ 24 August, 30/31 August
Zile favorabile pentru a susține interviuri/ examene/ vânzări:  12 August, 15 August, 26 August
Zile nefavorabile pentru a achiziționa un bun: 1 August, 17 August
Zile nefavorabile pentru a discuta cu rudele (conflict): 1 August, 20 August, 27 August.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Un nativ loial și foarte corect. Are principii pozitive despre viață. Își onorează
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Tigru: La capitolul
Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.