Horoscop luna August 2019 Taur: multe confirmări pe partea profesională

Horoscop luna August 2019 Taur: ultima lună a verii lui 2019 aduce nativilor Taur multe confirmări pe partea profesională, plus că veți începe să puneți noi condiții

când este vorba de a vă vinde produsele/ serviciile, întrucât Uranus, ce este în semnul vostru din 12 August, va retrograda până la noaptea dintre ani, astfel o să cunoașteți din plin succesul, dar cu sacrificii, cel mai probabil pe partea de timp liber/ sănătate/ familie.

După 23 August, când Soarele se alătură lui Marte și lui Venus în casa iubirii, oboseala acumulată peste an se va diminua, deoarece o să aveți mai multă grijă de voi, de propria persoană, o să ieșiți mai mult alături de copii/ partener.

Zile complexe din punct de vedere astral, ce pot să aducă tot felul de provocări la muncă, se înregistrează la fazele de Lună Nouă din 1 August și Lună Plină din 15 August, când o să primiți tot felul de propuneri extravagante, pentru a vă conforma cu noile cerințe în materie de domeniul profesat de voi.

Mai mult decât atât, toate aceste eforturi după 12 August, odată cu revenirea lui Jupiter la mers direct, vor aduce bani mai mulți în cont. Vor fi mulți nativi Taur care nu vor mai suporta rutina, depresia, oboseala, care în fond nu aduce prea mari satisfacții, urmând ca aceștia să se îndrepte către spiritualitate, meditație, rugăciune, sport, alte relații (extraconjugale) menite să vă ofere sentimentul de fericire, să vă valideze.

Taurilor care doresc să flirteze, să se distreze fără să își asume obligații, vor avea parte de multe tentații/ oprtunități, plus că veți învăța noi principii despre viață, despre ceilalți.

Dacă sunteți de mult timp într-o relație, aduci în partea a doua a lunii veți organiza călătorii, posibil veți lua în discuție posibilitatea de a oficializa relația, de a concepe un copil.

Ar fi indicat să-l lăsați pe partener să inițieze aceste discuții, în caz contrar acesta se va simți agasat, cel mai probabil de tonul vostru, ce poate să fie prea ridicat.

Din punct de medical, în August 2019 sunteți protejați de Univers, pot să mai apară de la furie unele probleme la stomac, insomnii etc. Astrologul ZODIACOOL recomandă celor care primesc sau fac avansuri persoanelor din anturaj să fie atenți, aceste mici copilării se pot încheia prost, deoarece șansele de a concepe copii în afara unei relații oficiale sunt mari.

Se recomandă atenție, răbdare și diplomație în relațiile cu rudele, aici ați mai întâmpinat probleme în ultimii ani, acele discuții se reiau, ceea ce o să vă nemulțumească, mai ales dacă la mijloc este un bun/ teren ce vă revine sub formă de moștenire.

La finele lunii, Venus, planeta care vă guvernează, se întâlnește cu Marte, pe casa a V-a, aducându-vă prin această poziție vești bune despre copii, despre copii, afirmare etc.

Financiar, se poate și mai bine, luna următoare se vor vedea eforturile depuse în August, după Septembrie câștigurile voastre pot deveni duble, doar dacă vă ascultați intuiția și începeți să practicați ceea ce vă place.

Zile favorabile pentru oficializare relație: 23/ 24 August, 30/31 August
Zile favorabile pentru a susține interviuri/ examene/ vânzări: 12 August, 15 August, 26 August
Zile nefavorabile pentru a achiziționa un bun: 1 August, 17 August
Zile nefavorabile pentru a discuta cu rudele (conflict): 1 August, 20 August, 27 August.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.