Horoscop luna August 2019 Rac: vești extrem de bune pe plan financiar

Horoscop August Rac: ziua de 1 August aduce vești extrem de bune pe plan financiar nativilor Rac. După multe amânări, proceduri de durată, acte, deplasări pe la

instituțiile statului, în sfârșit reușiți să puneți pe picioare un proiect nou, ce urmează a se dezvolta până la finele lui 2019.

Revenirea lui Mercur la mers direct pe 1 August, în semnul vostru, vă ajută nu doar pe direcția monetară, cât și în dialogul cu rudele, partenerul, veți simți că încrederea în voi va fi mai sporită, plus că veți avea un discurs susținut, care să atragă persoane de sex opus în jurul vostru.

Să nu uităm totuși faptul că Nodul Nord se află în opoziție cu cei doi malefici pe casa căsătoriei, susținând în continuare nevoia de a vă schimba abordarea față de partener, față de modul în care iubiți.

Loading...

Această lună aduce prin retrogradarea lui Uranus din 12 August șanse mari de a avea parte de tentații, cele mai multe în cercul de prieteni, care vor conduce până în Noiembrie 2019 la adevărate relații. Cert este că Racii au înțeles în Iulie ce era nevoie să vădă de mulți ani, iar acum vor face ce cred că este mai bine pentru ei, chiar dacă în fond sunt persoane familiste, responsabile, sincere etc.

Jupiter pe 12 August revine la mers direct în casa muncii și a sănătății, oferind din această poziție, până pe 3 Decembrie, șansa ca Racii să avanseze, să înceapă proiecte noi pe cont propriu, să accepte oferte din străinătate, să iasă în evidentă în final, deoarece au foarte multe talente/ abilități ce sunt ascunse.

Pe partea medicală, acest tranzit aduce o mai bună vitalitate, dacă ați pus kg în plus, pe retrogradarea marelui benefic veți reuși prin sport/ dietă să le dați jos. Cert este că lucrurile în sfârșit merg bine pentru voi, chiar dacă singuri sufletește vă bucurați de aceste trăiri.

Pe plan afectiv, casa căsătoriei îi are pe cei doi malefici, Pluton retrograd, Saturn retrograd, care aduc multe nemulțumiri cu privire la modul în care sunteți tratați de către cei din jur, familie, partener etc.  Mai mult decât atât, de astă dată veți avea tăria de caracter de a spune nu unor abuzuri sau situații ce se repetă în viața voastră de ani.

Dacă sunteți singuri, șansa de a vă îndrăgosti apare fie într-o deplasare, fie la muncă.  Tot ce se construiește la nivel relațional acum este karmic, practic v-ați mai întâlnit cu acele persoane în trecut, de aceea acum simțiți că le cunoașteți de o viață.

După August veți fi mai irascibili, Marte va intra în Fecioară, activând  comunicarea, călătoriile, discuțiile nefinalizate cu membrii familiei etc. Planeta acțiunii în acest sector poate să vă facă uneori prea agitați, superficiali, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să acordați mai multă atenție în trafic.

Pe 23 August, Soarele ajunge tot în Fecioară, urmând ca pe 30 a lunii să formeze faza de Lună Nouă, ce vă aduce confirmări pe partea de acte, normative, deplasări.

Pe de altă parte, s-ar putea să treceți cu vederea cu prea multă ușurință peste anumite detalii importante, în special la locul de muncă vedem să vă asumați aceste obligații, ce vă pot complica viața în următoarele luni.

Unii Raci sunt dispuși să riște pe plan amoros, să se arunce în relații extraconjugale sau cu persoane căsătorite. Se prea poate ca într-un cerc de prieteni să vi se facă avansuri, aceste elemente vor fi active până la noaptea dintre ani, când Uranus va reveni la mers direct, în casa XI-a.

Zile favorabile pentru a discuta despre bani cu șefii: 15 August, 19 August
Zile favorabile pentru a concepe copil: 9  August, 12 August, 27 August
Zile nefavorabile pentru a oferi bani/ a investi : 1 August, 21 August
Zile nefavorabile pentru a pleca în deplasări : 1 August, 18 August, 30 August.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la
Cum seduci o persoană din zodia Balanta? Afli secrete ale femeii și dorințe ascunse ale
Horoscop zilnic cu previziuni astrologice complete care ne ajută să planificăm acțiunile pentru

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.