Horoscop luna August 2019 Rac: vești extrem de bune pe plan financiar

Horoscop August Rac: ziua de 1 August aduce vești extrem de bune pe plan financiar nativilor Rac. După multe amânări, proceduri de durată, acte, deplasări pe la

instituțiile statului, în sfârșit reușiți să puneți pe picioare un proiect nou, ce urmează a se dezvolta până la finele lui 2019.

Revenirea lui Mercur la mers direct pe 1 August, în semnul vostru, vă ajută nu doar pe direcția monetară, cât și în dialogul cu rudele, partenerul, veți simți că încrederea în voi va fi mai sporită, plus că veți avea un discurs susținut, care să atragă persoane de sex opus în jurul vostru.

Să nu uităm totuși faptul că Nodul Nord se află în opoziție cu cei doi malefici pe casa căsătoriei, susținând în continuare nevoia de a vă schimba abordarea față de partener, față de modul în care iubiți.

Această lună aduce prin retrogradarea lui Uranus din 12 August șanse mari de a avea parte de tentații, cele mai multe în cercul de prieteni, care vor conduce până în Noiembrie 2019 la adevărate relații. Cert este că Racii au înțeles în Iulie ce era nevoie să vădă de mulți ani, iar acum vor face ce cred că este mai bine pentru ei, chiar dacă în fond sunt persoane familiste, responsabile, sincere etc.

Jupiter pe 12 August revine la mers direct în casa muncii și a sănătății, oferind din această poziție, până pe 3 Decembrie, șansa ca Racii să avanseze, să înceapă proiecte noi pe cont propriu, să accepte oferte din străinătate, să iasă în evidentă în final, deoarece au foarte multe talente/ abilități ce sunt ascunse.

Pe partea medicală, acest tranzit aduce o mai bună vitalitate, dacă ați pus kg în plus, pe retrogradarea marelui benefic veți reuși prin sport/ dietă să le dați jos. Cert este că lucrurile în sfârșit merg bine pentru voi, chiar dacă singuri sufletește vă bucurați de aceste trăiri.

Pe plan afectiv, casa căsătoriei îi are pe cei doi malefici, Pluton retrograd, Saturn retrograd, care aduc multe nemulțumiri cu privire la modul în care sunteți tratați de către cei din jur, familie, partener etc. Mai mult decât atât, de astă dată veți avea tăria de caracter de a spune nu unor abuzuri sau situații ce se repetă în viața voastră de ani.

Dacă sunteți singuri, șansa de a vă îndrăgosti apare fie într-o deplasare, fie la muncă. Tot ce se construiește la nivel relațional acum este karmic, practic v-ați mai întâlnit cu acele persoane în trecut, de aceea acum simțiți că le cunoașteți de o viață.

După August veți fi mai irascibili, Marte va intra în Fecioară, activând comunicarea, călătoriile, discuțiile nefinalizate cu membrii familiei etc. Planeta acțiunii în acest sector poate să vă facă uneori prea agitați, superficiali, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să acordați mai multă atenție în trafic.

Pe 23 August, Soarele ajunge tot în Fecioară, urmând ca pe 30 a lunii să formeze faza de Lună Nouă, ce vă aduce confirmări pe partea de acte, normative, deplasări.

Pe de altă parte, s-ar putea să treceți cu vederea cu prea multă ușurință peste anumite detalii importante, în special la locul de muncă vedem să vă asumați aceste obligații, ce vă pot complica viața în următoarele luni.

Unii Raci sunt dispuși să riște pe plan amoros, să se arunce în relații extraconjugale sau cu persoane căsătorite. Se prea poate ca într-un cerc de prieteni să vi se facă avansuri, aceste elemente vor fi active până la noaptea dintre ani, când Uranus va reveni la mers direct, în casa XI-a.

Zile favorabile pentru a discuta despre bani cu șefii: 15 August, 19 August
Zile favorabile pentru a concepe copil: 9 August, 12 August, 27 August
Zile nefavorabile pentru a oferi bani/ a investi : 1 August, 21 August
Zile nefavorabile pentru a pleca în deplasări : 1 August, 18 August, 30 August.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.