Horoscop luna August 2019 Gemeni: o veste neașteptată vă dă dureri de cap

Horoscop August Gemeni: primele zile ale lui August îi surprind pe nativii Gemeni foarte agitați, o veste neașteptată legată de o rudă vă dă dureri de cap.

Există posibilitatea de a auzi zvonuri legate de voi, toate acestea plecând de la o neînțelegere bănească, cu toate că voi ați ajutat persoana în cauză. Dacă vă planificați între 1-5 August să plecați într-o excursie, astrologul ZODIACOOL recomandă să fiți extremi de preventivi, riscurile de a pierde bunuri, de a vă confrunta cu furturi sunt mari.

După o lună extrem de agitată pe partea profesională în Iulie, vine August să pună capac. Toate neplăcerile, starea de tensiune din interior vor ajunge la cote maxime, deoarece de la începutul anului ați acumulat frustrări/ ură/ toleranță, conducând până pe 12 August la umplerea paharului. Partea bună a acestor tranzite este aceea că o să învățați să spuneți ceea ce simțiți, să vă ascultați intuiția, să nu mai tolerați orice.

Astfel, la nivel de suflet asistați la transformări radicale, ele începând cu punerea cap la cap a ideilor, continuând cu organizarea vieții, a banilor și a relației conjugale.

Pe plan sentimental, până pe 23 August veți fi certăreți, mai mult decât atât, revenirea lui Jupiter la mers direct, din 12 August, în casa căsătoriei, vă va ajuta să decideți ce este mai bine pentru voi pe plan afectiv: fie mergeți mai departe în relațiile contruite în timp (dacă dați un restart), fie acceptați noile oferte (care vor fi extrem de multe).

Vor fi Gemeni ce vor face surprize la nivelul acestui capitol, până în 3 Decembrie ajungându-se la o stabilitate în privința relațiilor.

Dragostea pentru cei singuri poate să apară cel mai probabil în călătorii, pe internet, totul va pleca de la o discuție în contradictoriu, ce îi va fascina pe acești nativi. Cei din relațiile create relativ recent după 23 August vor lua decizia de a se muta împreună, de a achiziționa o locuință, de a prezenta partenerul rudelor etc.

Faza de Lună Plină din 15 August aduce, sub forma unor propuneri venite de la persoane din străinătate, oportunitatea de a pleca în afara granițelor, fie la muncă, fie pentru a studia. Veți fi tentați să dați curs acestor provocări, acolo veți întâlni oameni noi, care vă vor ajuta pe plan profesional.

În rest, unii Gemeni se confruntă cu aceleași probleme de sănătate, ba se pot agrava de la o zi la alta dacă nu veți accepta faptul că prin modul distructiv de a vă alimenta ați ajuns în acest stadiu.

Vor fi nativi care vor căuta un refugiu pentru a depăși aceste situații, pentru aceștia astrologul ZODIACOOL recomandă să se țină departe de dependențe, viața voastră în curând se va complica mai mult.

În plan financiar, premisele lunii August 2019 sunt bune, vă reveniți după dezechilibrele aduse de Mercur retrograd, așa că fiți atenți în ce doriți a investi bani.

Faza de Lună Nouă din 30 August aduce o altă perspectivă asupra investițiilor, în jurul acestei date veți avea ocazia să auziți despre un chilipir, vi se va propune o tranzacție de nerefuzat. Toate aceste influxuri astrale au în comun casa, familia, mutarea locuinței.

Zile favorabile pentru a deschide o afacere: 15 August, 30 August
Zile favorabile pentru a achiziționa o locuință: 8 August, 12 August, 28 August
Zile nefavorabile pentru a oferi bani : 1 August, 19 August
Zile nefavorabile pentru a începe un tratament/ operație: 1 August, 18 August, 30 August.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.