Horoscop luna August 2019 Fecioară: noi proiecte pe direcția muncii

Horoscop August pentru Fecioară: ultima Lună a verii pentru nativii Fecioară aduce noi proiecte pe direcția muncii. Ziua de 1 August 2019 este favorabilă discuțiilor

importante ce au fost amânate încă din 8 Iulie, când Mercur a retrogradat. Faza de Lună Nouă din 1 August vă oferă noi perspective asupra persoanelor din jurul vostru. Există posibilitatea de a vi se confirma unele păreri despre colegii de la muncă, despre șefi.

Dacă cerințele voastre pe plan profesional nu sunt luate în calcul, dupa 12 August vă veți vedea în ipostaza de a lua măsuri, de a amenința, de a vă retrage poate din acele conjuncturi.

Retrogradarea lui Uranus din 12 August pentru voi aduce iarăși ideea de a vă muta domiciliul în altă țară, totul se va decide după 23 August, când Soarele va ajunge în semnul vostru. Ideal ar fi ca Fecioarele între 1-7 August să nu ia pe baza instictului de moment, a urii, a încăpățânării decizii importante în ceea ce privește locul de muncă.

Este adevărat, la mijloc sunt multe strategii concepute de ceilalți, voi ați fost ultimii care ați auzit despre ele, dar pentru a vă substrage, vă trebuie timp și multă răbdare.

Pe parte de sănătate, se vor răsfrânge toate neplăcerile, sistemul neuronal/ digestiv fiind afectat în linii mari, complicații pot să apară la cei care au avut pe parcursul anilor simptome, dar nu au făcut investigații. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la tot ce vi se propune sub forma de a închide ochii la o ilegalitate, deoarece începând cu Ianuarie 2020 veți plăti scump prețul succesului.

Dacă sunteți dependenți de unele vicii, până în 23 August șansele de a le exclude din viața voastră sunt mari, plus că veți fi motivați de faza de Lună Plină din 15 August să deveniți cea mai bună variantă a voastră.

Pe plan sentimental, până pe 23 August lucrurile vor fi complicate, certurile vor fi intense mai ales între 1-4 August, 12-15 August, totul va pleca de la bani, rude, responsabilități, lipsa iubirii, lipsa încrederii și a respectului. După 18 August veți mai înverșunați împotriva partenerului, aici includem relațiile care au mai avut probleme grave în ultimii 9-12 ani, acolo se poate ajunge chiar la luarea deciziei de separare.

Dacă aveți o relație la distanță, este posibil să fie mai dificil să vă sincronizați cu persoana iubită, plus că veți avea păreri diferite față de aceasta cu privire la copii sau viitorul relației. După 23 August, pătrunderea Soarelui în semnul vostru va face lumină în suflet, va mai calma apele, urmând ca la faza de Lună Nouă din 30 August să fiți mulțumiți de tot ce ați experimentat în vara lui 2019.

Dacă sunteți singuri, după o ruptură relativ recentă, acea persoană vă va căuta, însă între timp sunt șanse de peste 90 % ca după 23 August să vă fi îndrăgostit de altcineva.

Finele lunii aduce șanse mari de a concepe copii, de a obține tot ce ați dorit încă din Martie 2019, chiar dacă partenerul atunci a fost reticent.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să încercați să abordați totul dintr-o perspectivă nouă, mai puțin conservatoare sau temătoare. La modul general, Fecioarele care îndrăznesc să se aventureze în afara spațiului lor de siguranță se pot bucura de o poveste romantică deosebită, însă Lilith, din casa căsătoriei, abia așteaptă să faceți o greșeală.

Zile favorabile pentru a pleca în deplasări: 8 August, 12 August, 29 August
Zile favorabile pentru a oficializa relația/ concepere copil: 5 August, 17 August, 30 August
Zile nefavorabile pentru a vă certa cu șefi/ colegi: 1 August, 21 August, 23 August
Zile nefavorabile pentru a achiziționa un bun: 1 August, 11 August, 17 August

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.