Horoscop luna August 2019 Capricorn: momente caniculare pe partea sentimentală

Horoscop August Capricorn: August 2019 este extrem de canicular pe partea sentimentală a nativilor Capricorn, conflictele ce au ieșit la suprafață la finele lui

Iulie 2019 se pare că vor degenera, ducând în unele cazuri chiar la separare. După 23 August 2019, cât timp Soarele traversează casa intimității, o să fiți mai detașați de problemele afective, însă până atunci este mult zbucium sufletesc, generat de faptul că ați pierdut mult timp îm unele relații ce nu mai funcționau de mult timp.

Șansele de a vă recăpăta încrederea în voi vin din partea spirituală, Jupiter după revenirea la mers direct, din 12 August, va lucra la nivelul acestui capitol până pe 3 Decembrie.

Loading...

Venus alături de Marte, după 18, resprectiv 21 August, poposesc în Fecioară, oferindu-vă noi perspecitve asupra viitorului vostru profesional, financiar, aducând în viața voastră oameni potenți social, ce vă pot remarca, ajuta să urmați pe scara ierarhică. Astrologul ZODIACOOL recomandă să programați după 23 August o minivacanță, pentru a vă mai destinde, pentru a reuși să vedeți viața voastră dintr-o altă perspectivă.  

Capricornii care se pregătesc de finalizarea unui proiect, de susținerea unui examen, vor fi motivați de eșecurile legate de cei din jur, pentru a se focusa pe studiu, ceea ce va fi de bun augur, deoarece veți avea reușite garantate.

Capricornii care doresc să oficializeze o relație pot întâmpina greutăți, amânări sau se pot trezi cu refuzuri, toate acestea pot fi generate de retrogradarea lui Uranus din 12 August pe casa iubirii. Astrologul ZODIACOOL recomandă să fiți deschiși la negocieri și schimbări, dar și la surprize plăcute.

Dacă ați luat decizii în Iulie 2019 să puneți capăt unei relații, în August veți fi nevoiți să vă prezentați pe la instituțiile statului pentru a divorța. Sunt și elemente pozitive, ele vizează maturizarea voastră, ruperea unor conflicte karmice, ce se țin de voi din multe vieți.

Faza de Lună Plină din 15 August, din casa banilor, aduce cu sine noi idealuri financiare, toate acestea izvorând din nevoia de a deveni independenți financiar. Dacă activați pe cont propriu, în jurul datei de 15 August șansele de a fi remarcați de persoane din străinătate, care doresc să colaboreze cu voi, sunt mari, plus că în Noiembrie 2019 va fi necesar să efectuați un drum pentru a semna un contract, în funcție de ce se stabilește acum.

În a doua jumătate a lunii, după 23 August, Soarele intră în casa studiilor, pregătindu-vă pentru susținerea unor teste în Septembrie. Pentru a depăși mai ușor toate peripețiile lui August, soluția în cazul Capricornilor este să lase lucrurile să se așeze, să se conecteze cu Divinitatea prin rugăciune, post, meditație.

Zile favorabile pentru a obține aprobări: 11 August, 20 August, 29 August
Zile favorabile pentru călătorii: 8 August, 19 August, 30 August
Zile nefavorabile pentru a susține examene: 1 August, 23 August
Zile nefavorabile pentru a pleca în călătorii: 1 August, 25 August

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sexualitate Berbec: cum seduci o femeie Berbec, cum se comportă barbatul Berbec la pat. Plăcere,
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din
Soarele se află în semnul zodiacal PEȘTI de la 19 februarie – 20 martie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.