Aplica

Horoscop luna Aprilie 2021 Varsator: este o luna a comunicarii

Horoscop Aprilie Varsator: nativii sunt plini de viata, lucru care ar spune ca sunt cu capul in nori, cand de fapt ei se simt bine in orice circumstante

Pentru nativii zodiei Vărsător, luna Aprilie este luna comunicării și a scurtelor deplasări. Ca semn de aer, acești nativi sunt de felul lor ușor de abordat și foarte sociabili.

Nu exagerează pentru că Saturn face totuși ca conversația să nu devieze de la obiectul principal al discuției.

Previziuni luna Aprilie pentru zodia Vărsător

De data aceasta, nativii comunică frumos, le face plăcere să se întâlnească sau să sune la telefon persoane cu care nu au luat legătura de ceva vreme.

Primul aspect important al lunii Aprilie, în afară de cuadratura Saturn-Uranus care pune față în față clasicul și modernul și le obligă să coleboreze, este Luna Nouă în Berbec din data de 12 Aprilie.

Acest aspect pune accent pe comunicare și pe mișcare. Văzând aceste aspect, astrologul zodiacool.ro crede că nimic nu mai rămâne la locul lui în urma nativului Vărsător.

Bani și carieră pentru nativii Vărsător în Aprilie

Dar au o mare lipsă și aceeea este diminuarea până la minim a simțului practic. Nu se gândesc la bani, au impresia că banii vor veni tot timpul așa ca acum și sunt tentați să cheltuie peste măsură.

Acum nu se știe exact care este măsura, dar important este ca aceste cheltuieli să nu depășească bugetul. Banii vin din activitățile profesionale și deocamdată nu prezintă probleme.

Vin atunci când e nevoie de ei, dar sunt și cheltuiți cu mare viteză. Banii trebuie să circule, o să spuneți!

În data de 23 Aprilie, planeta Marte intră în zodia Rac și nativii care până acum au investit, încep o perioadă de muncă și de analiză în care au de pus toată priceperea.

Nu este o activitate banală, ci una care să finiseze o lucrare mai importantă. Plictiseală mare!

O altă zi cu semnificații multiple este ziua de 27 Aprilie când Luna Plină în Scorpion cu Soarele în Taur se petrece odată cu intrarea planetei Pluto în mișcare aparent retrogradă.

Astrologul zodiacool.ro consideră că nativilor li se atrage atenția că activitatea profesională a fost puțin neglijată pentru că în ultima perioadă au simțit nevoia să se retragă puțin în cuib, să se retragă în sine.

Sunt posibile ambele. Și mai ales că în profesie vor înregistra un succes și acest lucru îi animă.

Dragoste și relații Vărsător în Aprilie

Aveți pasiuni pe care le împărtășiți cu prietenii. Poate o iubire s-a aprins și vă deschideți sufletul către aceia cu care vă simțiți în siguranță.

Sau aveți o problemă legată de copii și aveți nevoie de un sfat. De la prieteni aveți numai cuvinte care vă bucură și vă dau încredere.

Numai că această comunicare și micile deplasări aduc nativului informație care trebuie așezată într-o structură pentru ca să fie cu adevărat de folos.

În data de 14 Aprilie, când planeta Venus intră în Taur, începe o perioadă în care unora dintre nativii Vărsător li se face brusc dor să își înnoiască casa cu ceva frumos.

Altora însă li se face dor de părinții și de o masă bună la mama acasă și dau o fugă. Dar în majoritatea nativilor au de mers la sursa primordială a ceva, la rădăcini pentru o cât mai bună inspirație.

19 Aprilie, dată cu trei evenimente astrologice majore. Soarele face conjuncție cu planeta Mercur și intră în zodia Taur. Pe nativii Vărsător ceva parcă îi leagă de casă, de familia parentală.

Căminul devine universul nativilor Vărsător. Simt nevoia să stea mai mult pe acasă. Astrologul zodiacool.ro este de părere că nu trebuie sub nicio formă neglijată partea profesională.

Stare de sănătate luna Aprilie pentru Vărsător

Sănătatea poate predispune în această perioasă la pușee acute în zona abdomenului. Acestea se pot accentua în zilele de 18-19-20 Aprilie.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii Aprilie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!