Aplica

Horoscop luna Aprilie 2021 Rac: este o luna a succesului pe toate planurile

Horoscop Aprilie Rac: nativii fac ordine in viata de cuplu, ori isi intaresc sentimentele, ori renunta la ceva ce nu-i facea sa evolueze

Probleleme profesionale pe care le întâmpină nativii Rac în această perioadă sunt din cele mai puțin vizibile. Rezolvarea acestora este și ea ascunsă materiei.

Nativii folosesc intuiția și primesc tot felul de informații care până la urmă ajung să le folosească și să le facă activitatea profesională foarte eficientă. Ba mai mult decât atât, nativii vor înregistra un succes răsunător în aceste zile.

Previziuni luna Aprilie pentru zodia Rac

Pentru că accesarea informațiilor subtile îl face pe nativ încrezător și inițiativele lui sunt cu totul speciale. Mai ales că acțiunile trebuie să fie vizibile pentru aceia care trebuie să le vadă și să le evalueze.

19 Aprilie, dată cu trei evenimente astrologice majore, are impact pentru nativii Rac pe domeniul prietenilor și al grupurilor și organizațiilor din care eventual faceți parte. 

Dragoste și relații Rac în Aprilie

O aventură amoroasă sau o relație nouă pe care nativii o vedeau ca pe ceva trecător, s-a transformat pe nesimțite, pentru o parte a nativilor Rac, într-o relație stabilă. Acum urmează partea de ordonare și de organizare a vieții în doi.

O altă parte a nativilor Rac au relațional parte de o reușită, dar de data aceasta este vorba de ceva ce se desface, spre norocul nativilor, rețineți!

Astrologul zodiacool.ro vă asigură că o eventuală despărțire, chiar dacă momentan cu lacrimi, este în folosul vostru. Și ar fi de dorin ca voi să fiți aceia care să luați inițiativa unei rupturi.

Soarele face conjuncție cu planeta Mercur și intră în zodia Taur. Rațiunea pune stăpânire pe gândurile voastre. Și capacitatea de comunicare vă aduce noi prieteni sau poate chiar acum este momentul în care aderați la un grup: club, partid politic, echipă de sport, trupă artistică etc.

În data de 23 Aprilie planeta Marte intră în zodia Rac. Astrologul zodiacool.ro consideră că deveniți deosebit de irascibili.

Asta dacă nu vă consumați energia fizică în activități care să presupună consum fizic, în inițiative care presupun, de asemenea, consum de energie specific marțiană sau de ce nu, în amor.

O altă zi cu semnificații multiple este ziua de 27 Aprilie, când Luna Plină în Scorpion cu Soarele în Taur se petrece odată cu intrarea planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă.

Din grupul de prieteni s-a desprins o persoană care v-a interesat mai mult decât celelalte. Aveați de gând să o cereți în căsătorie (domnii) sau sperați la un inel de logodnă (doamnele) și acum lucrurile vă par că stagnează.

Stagnează pentru că mai sunt detalii de pus la punct. Sau este nevoie să vă cunoașteți mai bine ca atunci când faceți pasul, să fie ceva de durată.

Bani și carieră pentru nativii Rac în Aprilie

Prima dată importantă a lunii Aprilie, 12 Aprilie, cu Lună Nouă în Berbec, se profilează pe domeniul profesional. Începeți ceva, dar este un ceva care nu se prea împacă cu actualul contract sau parteneriat în care funcționați.

Este posibil ca succesul vostru profesional să vă tensioneze ceva relații, dar astrologul zodiacool.ro zice că nu e nimic nou pe lumea aceasta.

Un contract întârzie. Unii dintre nativi sunteți în căutarea unui loc de muncă și nu vă convin termenii contractului care vi se propune.

În data de 14 Aprilie, când planeta Venus intră în Taur, nativii Rac sunteți în situația de a încerca din răsputeri să aplanați acele conflicte și tensiuni care au apărut în colectivul de colegi sau în grupul de prieteni.

Pe o parte dintre nativii Rac, v-au ajutat prietenii să obțineți un job și acum s-au supărat că l-ați refuzat sau ați negociat prea impulsiv.

Stare de sănătate luna Aprilie pentru Rac

Din punct de vedere al sănătății, probleme de acutizare a unor afecțiuni în zona șoldurilor pot apărea în primele zile ale lunii Aprilie, respectiv 1, 2 și 3 și în ultimele zile, respectiv 28, 29 și 30.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii Aprilie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!