Aplica

Horoscop luna Aprilie 2021 Fecioara: este o luna a evolutiei profesionale si spirituale

Horoscop Aprilie Fecioara: dorinta si dedicarea nativilor pentru a creste in ierarhia sociala poate aduce probleme si tensiuni in viata de cuplu

Cum ar trebui să se simtă nativii, care au o putere de muncă extraordinară, care vine și se pliază exact pe spirit de inițiativă și energie fizică?

Cu sensul vieții de partea lor și totul legat de profesie, dar care folosește banii altor oameni pentru că din munca proprie nu se prea vede mare lucru?

Și mai ales dacă acești nativi sunt din zodia Fecioară, atât de raționali și de pretențioși?

Sigur că au anumite frustrări, e limpede! Dar aspectele sunt bune, nativii sunt mulțumiți în mare de această situație.

Previziuni luna Aprilie pentru zodia Fecioară

Sigur că au anumite frustrări, e limpede! Dar aspectele sunt bune, nativii sunt mulțumiți în mare de această situație.

Poate că este rezultatul unor aranjamente pe care nativii le-au făcut cu gândul că vor să înceapă ceva în plan profesional, niște bani comuni care să fie folosiți până ce afacerea începe să umple cardurile fiecăruia dintre parteneri.

Prima dată importantă a lunii Aprilie, 12 Aprilie, Lună Nouă în Berbec, se profilează, pentru unii dintre nativii Fecioară pe domeniul lucrurile subtile, domeniu care nu este la vedere.

Unii dintre nativi află un lucru care până acum le-a fost ascuns. Alții, ei înșiși ascund ceva. Nativii pot de asemenea să își descopere abilități care până acum nu au ieșit la suprafață. Și mai este o parte a nativilor Fecioară care are parte de bani proveniți din moșteniri.

Dragoste și relații Fecioară în Aprilie

Dar astrologul ar dori foarte mult să atragă atenția asupra unor alianțe pe care nativii le fac în acest început de lună.

Partenerii au tendința să încetinească mersul lucrurilor, în timp ce nativii Fecioară par foarte grăbiți, încercând să atace cât mai multe capitole ale unui proiect comun.

În dragoste este foarte posibil să apară tensiuni între partenerul de cuplu și interesul nativilor pentru afirmarea profesională și continuă perfecționare.

Cu toate aceste tensiuni sentimentele, nativii sunt pasionali, creativi, plini de inspirație. Și pasiunea lor are darul de a potoli orice nemulțumire apare în cuplu.  

În data de 23 Aprilie, planeta Marte intră în zodia Rac. Nativii Fecioară fac un pas hotărât către zona prietenilor. Îi caută printre aceștia pe aceia care îi pot ajuta să înțeleagă mai bine ce mai au de învățat, ce au omis, ce au încurcat.

Dar este posibil ca o parte dintre nativi să organizeze împreună cu prietenii o călătorie.

Poate fi vorba de o călătorie de-a dreptul inițiatică din care se vor întoarce cu un bagaj moral și intelectual sporit considerabil, numai bun de folosit în luna Septembrie!

Bani și carieră pentru nativii Fecioară în Aprilie

În data de 14 Aprilie, când planeta Venus intră în Taur, nativii Fecioară pot avea satisfacția că mesajele pe care le-au adus la suprafață, acelea ascunse, s-au transformat în adevărate concepte inteligibile, nu mai au nimic subtil, doar amintirea trăirii.

Și nativii au plăcerea de a trage niște concluzii care le dau sentimentul că au progresat în cunoaștere.

Data de 19 Aprilie, dată cu trei evenimente astrologice majore, influențează major viața nativilor Fecioară pe două domenii aparent fără legătură, dar care atunci când își unesc forțele, se nasc capodopere.

Este vorba de domeniul creativității și al cunoașterii. Studiul se transformă în inspirație și inspirația stimulează studiul.

O altă zi cu semnificații multiple este ziua de 27 Aprilie, când Luna Plină în Scorpion cu Soarele în Taur se petrece odată cu intrarea planetei Pluto în mișcare aparent retrogradă.

Creativitatea cunoaște o stagnare și nu din alt motiv decât acela că nativul mai are ceva de învățat, mai are niște concluzii de tras.

Dacă își adună toate forțele, dacă se adună el însuși și pornește toate motorașele cunoașterii, va realiza în toamnă ceva interesant. Însă mai este ceva de făcut, fiecare nativ care dorește cu adevărat va afla singur unde și ce.

Stare de sănătate luna Aprilie pentru Fecioară

Din punct de vedere al sănătății, ar putea apărea probleme care acum se rezolvă. Nu este musai să treacă de la sine, ele se pot agrava până la a vă obliga să luați măsuri și să le rezolvați.

În zilele de 5, 6 și 7 Aprilie pot apărea unele semnale. Cel mai probabil zona afectată este cea a șoldurilor. Dar acestea sunt predispoziții, nu este obligatoriu să aveți probleme.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii Aprilie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!