Aplica

Horoscop luna Aprilie 2021 Capricorn: este o luna a goanei dupa bani

Horoscop Aprilie Capricorn: nativii incep sa-si intareasca relatiile de prietenie, se inconjoara de persoanele care i-au fost mereu alaturi

Există în această lună Aprilie pentru, nativii Capricorn, o preocupare pentru bani.

Și beneficiază de o protecție de la aștri care este posibil să le aducă acele resurse de care au nevoie pentru a-și împodobi căminul cu obiecte care nu sunt în primul rând utile, ci sunt menite să aducă frumosul și buna dispoziție în casă.

Previziuni luna Aprilie pentru zodia Capricorn

Nativii sunt în plin proces de transformare la nivelul personalității. Acum a venit rândul prietenilor să îi înțeleagă și să contribuie la acest lucru. Prietenii înțeleg nevoile nativilor intuitiv.

Capricornii au o perioadă în care se înțeleg cu prietenii din priviri. Și astrologul zodiacool.ro vă sugerează să încercați cu aceștia chiar telepatia. Fără glumă!

Dragoste și relații Capricorn în Aprilie

Alături de prieteni, nativii Capricorn au spor și cheia poate fi chiar faptul că încep să înțeleagă lucruri dincolo de cuvinte și de materie.

Primul aspect important al lunii Aprilie, în afară de cuadratura Saturn-Uranus care ne pune față în față clasicul și modernul și le obligă să coleboreze, este Luna Nouă în Berbec din data de 12 Aprilie, care se așează pentru acești nativi pe domeniul locației, al rădăcinilor, al casei și al familiei parentale.

Acolo nativii au ocazia să înceapă ceva. Vor avea semne pentru acest început. Poate fi o etapă nouă într-un proiect mai vechi.

În data de 14 Aprilie, când planeta Venus intră în Taur, începe o perioadă în care nativilor li se cere să fie creativi. Astrologul zodiacool.ro vede cum o parte dintre nativi se îndrăgostesc sau se reaprind.

„Copii spun lucruri traznite” mai țineți minte emisiunea? Cam așa se petrece relația cu copiii pentru nativii Capricorn. Sunt delicioase discuțiile cu ei în această a doua parte a lunii Aprilie.

19 Aprilie, dată cu trei evenimente astrologice majore, Soarele face conjuncție cu planeta Mercur și intră în zodia Taur. Nativii sunt pasionali peste măsură. Iubesc și sunt iubiți.

Aceia dintre nativi care iubesc, încep să se gândească foarte serios la căsătorie.

O altă zi cu semnificații multiple este ziua de 27 Aprilie, când Luna Plină în Scorpion cu Soarele în Taur se petrece odată cu intrarea planetei Pluto în mișcare aparent retrogradă.

Astrologul zodiacool.ro consideră că nativii își neglijează prietenii.

Indiferent că sunteți inspirați să creați ceva, indiferent că sunteți îndrăgostiți sau că aveți o perioadă în care copiii cer mai multă atenție, este nevoie să țineți legătura cu aceia dintre oameni cu care împărtășiți pasiuni comune, cu care vă faceți unele confidențe sau în compania cărora pur și simplu vă simțiți bine.

Bani și carieră pentru nativii Capricorn în Aprilie

Se întâmplă ceva și în domeniul banilor pentru care nativii muncesc din greu. Dar bucuria de a aduce bucurie în casă este de neprețuit și de aceea fac eforturi. Unii dintre nativii Capricorn au angajați care pun umărul la treabă.

Creativitatea din această lună poate fi un element foarte puternic de inspirație în munca de zi cu zi, cheia succesului pentru aceia care sunt absorbiți de o activitate de rutină, dar care îi preocupă în mod deosebit.

În data de 23 Aprilie planeta Marte intră în zodia Rac și nativii Capricorn se pot gândi la un nou contract, o îmbunătățire a relațiilor parteneriale cu instituția la care lucrează sau în afacerea pe care o deține, având în vedere că inspirația lui a adus destule beneficii.

Stare de sănătate luna Aprilie pentru Capricorn

Sănătatea nu pune probleme în această perioadă. Totuși există momente în care predispozițiile sunt mai accentuate și anume ultimele 3-4 zile ale lunii, când pot apărea unele afecțiuni ca urmare a unor atitudini negative pe care le-ați avut undeva în trecut, legate de orgolii.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii Aprilie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!