Aplica

Horoscop luna Aprilie 2021 Balanta: este o luna a iubirii si armoniei pe toate planurile

Horoscop Aprilie Balanta: nativii au parte de relatii de colegilalitate foarte bune, iar acasa lucrurile revin la normal, relatia parca se innoieste

Luna Aprilie este o perioadă care este parcă plămădită pe vibrația voastră. Este o lună a relațiilor, a relațiilor armonioase mai ales cu persoane pentru care aveți o atracție de un anumit tip.

27 Aprilie este ziua când Luna Plină în Scorpion cu Soarele în Taur se petrece odată cu intrarea planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă. Ce să fie?

Partea ascunsă începe să se zărească ca un fascicul de lumină. Aceste chestiuni ies la suprafață numai pentru voi. Când descoperiți ceva, nu strigați în gura mare!

Previziuni luna Aprilie pentru zodia Balanță

Creativitatea se transformă în creații! Vă puneți în mișcare toate resursele intelectuale pentru a realiza ceva extraordinar. Indiferent care vă este activitatea de bază, ca persoană aveți resurse și excelați.

Și aceasta se datorează unor relații fericite care vă inspiră. Este posibil ca un contract foarte fericit să fie cheia acestei stări de comuniune și de fericire până la urmă.

19 Aprilie, dată cu trei evenimente astrologice majore, are impact pentru nativii Balanță pe domeniul subtil al lucrurilor ascunse, al ocultismului, al sexualității. Soarele face conjuncție cu planeta Mercur și intră în zodia Taur.

Dragoste și relații Balanță în Aprilie

În dragoste nu se poate spune mai puțin. Viața alături de partenerul de cuplu este plină! Plină de iubire, de pasiune, de armonie, de generozitate.

Un spirit de aventură care face ca un cuplu erodat să revină la „normal” inspiră nativul Balanță să facă exact ce trebuie pentru a reînvia pasiunea, sa facă să fie „ca-n prima zi”.

Astrologul zodiacool.ro este de părere că în ceea ce privește sexualitatea, orice iese din obișnuința cuplului poate crea tensiuni și suspiciuni, de aceea este bine să mergeți pe obișnuit.

Și mai important decât orice este cum comunici cu partenerul. Nici direct, nici în parabole! Este o comunicare din suflet către alt suflet.

Prima dată importantă a lunii Aprilie, 12 Aprilie, Lună Nouă în Berbec, se profilează pe domeniul relațiilor. Nativii descoperă noi valențe ale relației actuale și începe un nou mod de a se raporta la acestea.

În data de 14 Aprilie, când planeta Venus intră în Taur, nativii Balanță fac o pasiune pentru cineva. Acel cineva nu promite decât o aventură, dar una de neuitat.

Încet, încet însă, pasiunea se poate transforma într-o relație stabilă. O altă parte a nativilor plănuiesc o călătorie lungă cu persoana iubită.

Bani și carieră pentru nativii Balanță în Aprilie

O altă parte a nativilor descoperă noi relații care îl inspiră. Dacă ne gândim la latura profesională, sunt mari șanse să primiți un nou contract, dar care, din păcate, vă poate ține departe de casă pentru o perioadă.

O parte a nativilor își descoperă abilități pe care până acum doar le bănuiau, o altă parte este obsedată de secrete, alții încep să se preocupe în mod deosebit de studiul științelor oculte, alții au parte de moșteniri.

În data de 23 Aprilie planeta Marte intră în zodia Rac și nativii Balanță devin foarte activi la serviciu. Atenție că puteți fi impulsivi, puteți face greșeli. Activitatea trebuie, așa cum consideră astrologul zodiacool.ro, să se bazeze pe inițiative pe care să le susțineți.

Pe de altă parte, sunteți extrem de creativi. Susțineți ceea ce propuneți. Dar susținerea, din păcate, nu are eficiență decât dacă este făcută foarte subtil, prin mesaje subliminale sau printr-o intervenție în spatele ușilor închise.

Stare de sănătate luna Aprilie pentru Balanță

Din punct de vedere al sănătății, sunt recomandate cure de dezintoxicare. Atenție la zilele de 6, 7, 8 Aprilie când se pot acutiza unele probleme legate de picioare.

În zilele de 23, 24 și 25 Aprilie, puteți avea probleme legate de colicist sau de ficat, afecțiuni care sunt o consecință a propriei voastre atitudini.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii Aprilie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Balanță

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!