Horoscop luna Aprilie Varsator 2020: va concentrati pe familie

In luna aprilie, nativii Varsator sunt invitati politicos, dar ferm, sa iasa in lume

Sunt invitați în acest fel de către cei de acasă, familie, dar și de nevoia de bani. Se pare că unii dintre Vărsători și-au achitat facturile față de Univers în lunga perioadă în care au stat retrași și acum ies în lume cu forțe proaspete. Ies, dar nu oricum. Nativii au un Saturn care le-a intrat de curând în zodie. Este guvernatorul acestor nativi și este planeta care îi menține în limite acceprabile, deoarece nativii Vărsător sunt de neoprit atunci când simt că pot face nefăcute, când o iau la fugă către viitor, când vor să dărâme orice barieră, să spulbere orice restricție.

Horoscop lunar Varsator general

Saturn menține deci, o limită admisibilă în care nativii să aibă viziune, dar aceasta să nu se îndepărteze de pământ! Calitățile acestor nativi sunt gata să ajungă la limită. Au avut o perioadă de introspecție și acum este momentul să scoată la suprafață ceea ce au găsit în interiorul lor. Sau ce li s-a revelat! Este o perioadă interesantă și acestor nativi le plac lucrurile interesante.

Horoscop lunar Varsator dragoste

Astrologul ZODIACOOL ține să menționeze că nativii fac tot ce fac pentru casă și familie. Aspectele lor cele mai puternice se formează, în această săptămână, între domenii care țin mai mult de viața personală. Se simt bine acasă. Ieșirea în lume nu trebuie să fie prea bruscă. Se simt bine cu persoana iubită, mai ales după data de 3 aprilie, când planeta Venus intră pe domeniul iubirii și pasiunilor. Nativii iau totul cu pasiune și devotament. Relația cu persoana iubită este plină de armonie.

Aceia care au fost singuri până acum, nu este exclus să ajungă în această lună până la o îndrăgosteală nebună. Poate, având în vedere situația actuală, acest lucru este puțin probabil și nici nu doresc ca acești nativi să înceapă să își caute tocmai acum jumătatea! Nu, STAȚI ÎN CASĂ, cu toată rebeliunea din voi! Știu că vă este greu să vă supuneți, dar STAȚI ÎN CASĂ!

Nativii care sunt părinți au o relație atât de armonioasă cu copiii lor, încât nu își dau seama ce s-a întâmplat! Dar vă poate spune astrologul ZODIACOOL ce presupune: sunteți armonioși, frumoși, aveți darul vorbirii calme și dulci și copiii simt imediat!

Dar nativii nu au uitat acele momente de retragere, de stat de vorbă ei cu ei, și cu Dumnezeu, de liniște și pace. Acum este o perioadă în care lucrurile par că se repetă, dar de data aceasta nativii sunt mai confortabili. Dacă aspectul care a trecut, dar care încă își mai manifestă efectele, acum urmează o și mai mare transformare, a lumii interioare, credinței, de data aceasta cu toată convingerea. Nativii pot simți că au o misiune specială, au trăiri subconștiente și mistice pe care le țin pentru ei.

Și cel mai sceptic dintre nativi se poate trezi responsabil pentru ceea ce trăiește. Este capabil să recunoască care îi sunt protectorii. Nativii se simt datori la rândul lor să protejeze. Este foarte important să facă acest lucru cu iubire necondiționată, fără să îi aleagă pe protejați prin metode „lumești”.

Horoscop lunar Varsator previziuni

Luna Plină în Balanță, cu Soarele în Berbec, pe 8 aprilie, aduce nativilor împlinire intelectuală și spirituală. Este posibil ca acele trăiri pe care nativii le-au avut în perioada sau în momentele de retragere, să constituie acum o bază de cunoaștere pentru concluzii filozefice, religioase, poate chiar științifice. Recomandarea astrologului ZODIACOOL este aceea ca nativii să nu neglijeze sub nicio formă informarea primară și comunicarea cu cei din jur.

Informațiile simple pot alimenta concluziile importante, cu condiția ca nativii să fie deschiși. Intrarea planetei Mercur în Berbec, pe 11 aprilie, aduce nativilor acea stare de care au nevoie: informarea. Dar informarea cu lucruri simple, comunicarea cu orice persoană, din orice categorie socială. Cu cât mai variate, cu atât mai bine. Nativii Vărsător au, deci, acest impuls de a comunica. Au și mobilitate fizică și mentală. Mișcarea fizică este foarte puțin posibilă, din păcate, în această perioadă.

Rămâne ca nativii să descarce această energie impulsivă în informare și comunicare. Intrarea Soarelui în zodia Taur, pe data de 19 aprilie, face ca nativii să se simtă din ce în ce mai bine, le aprinde inima nativilor Vărsător. Un moment deosebit de important în această lună este și intrarea planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă, pe data de 25 aprilie. Nativii Vărsător simt că ceva se întoarce. Au sentimentul că acea misiune importantă pe care o au este foarte greu de dus la îndeplinire. Că lucrurile trenează.

Simt cum subconștientul pune întrebări de genul: ce avem acum de făcut, eu nu îmi dau seama! Și nativii sunt și mai dezorientați pentru că, nu-i așa, subconștientul este pentru fiecare dintre noi un fel de „Axis Mundi” și când acesta se clatină este destul de dificil de menținut drumul drept. Nativii nu au voie să se clatine! Astrologul ZODIACOOL consideră că au tot ce le trebuie ca să își mențină echilibrul. Numai că trebuie să fie atenți, cu detașare, la ceea ce trăiesc în acestă perioadă, până în septembrie. Detașare!

Năstrușnicul Mercur intră în zodia Taur, pe data de 27 aprilie. Nativii devin și mai analitici. Vor să înțeleagă tot, vor să taie firul nu în 4, ci în 44! Judecă, critică, dacă au pe cine, cicălesc! Partenerii acestora trebuie să aibă rabdare! Multă! Dar trebuie să fie și conștienți că au de câștigat. Trăirile pe care le au acum nativii Vărsător, odată înțelese și transmise partenerului, acesta din urmă pot afla ceva extrem de important. Depinde de fiecare dintre noi ce înțelegem prin important!

Horoscop lunar Varsator sanatate

Din punct de vedere al sănătății, dacă până acum nativii Vărsător riscau ca unele dintre suferințele trecute să se agraveze, să se cronicizeze, să recidiveze, acum acest risc s-a redus la jumătate. Pe de altă parte, s-a activat riscul de a avea probleme cu articulațiile, genunchii, colicistul, în cazul în care nu își manifestă personalitatea cu responsabilitate și încredere.

Dar...Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.