Horoscop luna Aprilie Rac 2020: aveti probleme cu justitia

In luna aprilie, nativii zodiei Rac sunt interesati de problemele contractuale. Parteneriatele acestor nativi sufera modificari uriase, transformari importante

Dacă în luna ianuarie, în acest domeniu a avut loc o concretizare a acestor transformări, nativii neavând posibilitatea să aleagă, în luna aprilie apar învățătorii care îi ajută să treacă peste noua situație creată. În primul rând, aspectele vizează partenerii de afaceri, contractele cu furnizorii, beneficiarii, contractele de serviciu. Și acestea nu mai seamănă cu acelea care au fost, de exemplu, în luna decembrie.

Horoscop lunar Rac profesional

Persoane foarte influente, învățate, dar foarte subtile, vă pot ajuta, disctet, din umbră. Vă ajută cu sfaturi, cu înțelepciunea lor. Stresul a rămas în urmă, poate fi mai redus, dar amplitudinea transformării se va vedea la începutul lunii aprilie. Mai pot fi o parte dintre nativii zodiei Rac care au probleme în justiție. Pentru aceștia, este posibil ca începutul lunii aprilie să constituie un maxim al confruntării și un maxim într-un sprijin pe care, eventual, un avocat inspirat le poate oferi, un avocat sau un alt sfătuitor.

Sprijinul este jupiterian, deci moral, să nu ne gândim la altfel de ajutor ocult. Ajutorul poate fi și ocult, dar, în accepțiunea astrologului ZODIACOOL, acest gen de ajutor este venit dintr-o altă dimensiune, de la protectori din lumea nevăzută. Acest ajutor poate veni sub formă de inspirația de a vă informa exact și la timp, visuri premonitorii etc. În tot acest demers, vă puteți baza pe prieteni.

Horoscop lunar Rac bani

Confruntările sunt și de alt fel, concursuri, dezbateri, și acestea se pot desfășura în cadrul cluburilor, echipelor, altui gen de grupări din care nativii Rac fac parte și cu care se identifică. Nevoia de informație este satisfăcută, în această lună. Nativii Rac doresc să se informeze, să afle, sunt curioși. Au mari șanse să fie propuși la un curs. Este foarte posibil ca nativilor Rac să li se propună o activitate didactică. Aceasta ar putea fi un ideal, cel puțin pentru o parte dintre nativii Rac.

Deși Soarele trece prin domeniul profesional, pentru nativii Rac nu este un moment fericit. Au tot felul de ispite care se pot manifesta, în primul rând, printr-o stare de nemulțumire continuă. Pot apărea voci care par că doresc să le „deschidă ochii” creându-le efectiv false antipatii sau false prietenii. Este posibil ca nativii să considere poziția pe care o ocupă minoră, să nu sesizeze elementele importante, spre neșansa lor.

Șansa sau neșansa, în acest caz, se manifestă prin mulțumire și nemulțumire. În niciun caz, nativii nu interpretează corect lucrurile. Dacă aș fi în locul nativilor Rac, m-aș baza, cel puțin în primele zile ale lunii aprilie, pe prieteni. Și nu neapărat pentru un ajutor efectiv, ci pentru că aceștia îi duc pe nativii Rac către viitor. Da, ei au viziune, le dau semnale nativilor cu privire la drumul de urmat, la ce cere de fapt viitorul. Drumul și-l face fiecare singur.

Astrologul ZODIACOOL previne asupra unor transformări care, de data aceasta, deși sunt mai ample, sunt ceva mai blânde pe fondul pe care nativii sunt conștienți de necesitatea și iminența transformării și o acceptă cu convingere, cum am mai spus. La sfârșitul lunii martie, mai precis pe 31 martie, la ora 21:00, a avut loc conjuncția Marte-Saturn. A fost în martie, dar efectele se resimt și în aprilie, poate chiat mai puternic.

Nevoia de a ține un secret? Sau impulsul de a afla ceva ce li se pare că a fost ascuns? Sau poate încep să se intereseze de chestiuni oculte, de științe ezoterice? Numai nativii știu unde se încadrează cu adevărat. În orice caz, aspectul a avut loc chiar între domeniul relațiilor și domeniul secret. Și rețineți: lucrurile la suprafață par mai urâte decât sunt în realitate!

Horoscop lunar Rac dragoste

Pe data de 3 aprilie, planeta Venus intră în domeniul plăților karmice, al relației cu Dumnezeu, al introspecției. Nativii Rac vor relaționa într-o manieră extrem de armonioasă cu Divinitatea. Au ocazia să se dedice cu toată plăcerea unor practici spirituale care nu au nimic de-a face cu dogmele religioase, este vorba strict de relația cu Universul și  Dumnezeu.

Ajungem la conjuncția Jupiter-Pluton, pe data de 5 aprilie. Am vorbit în preambul despre acest aspect. Aspectul amplifică tot ce s-a întâmplat prin transformările care au avut loc de la începutul anului. Viața de cuplu s-a schimbat. Unii dintre nativi au schimbat partenerul, alții dintre nativi s-au schimbat ei în raport cu partenerul.

Sfatul astrologului ZODIACOOL este să realizeze o transformare în interiorul său. Are nevoie de ceva nou în ceea ce privește capacitățile de relaționare și acest ceva are nevoie de loc ca să se dezvolte. Este păcat să se piardă o astfel de ocazie de nou pentru atașamente inutile.

Luna Plină din Balanță, din data de 8 aprilie, activează domeniul vieții de familie. Nativii Rac pot să se gândeacsă mai mult la părinți, simt nevoia să găsească acel loc intim, cald, în care să se simtă ocrotiți. Propriul lor cămin le este în centrul atenției și se simt bine acolo.

Dacă sunt în situația că nu au posibilitatea retragere sau posibilitatea de a se ocupa de propriul cămin, fizic, este suficientă intenție de a dedica o parte din ceea ce face casei și familiei cu care împarte căminul. Soarele intră în zodia Taur, pe data de 19 aprilie. Ce au de făcut în cazul acesta Racii? Au de văzut ce mai este cu prietenii lor. Este foarte posibil ca dintre aceștia, cu o parte să nu mai fi luat legătura de ceva vreme și este momentul.

Pe 25 aprilie, puteți avea o surpriză din partea unui grup de prieteni sau un grup din care nativii fac parte si cu care se identifică, ca și preocupări, pasiuni, interese diverse. Surpriza este destul de neplăcută. Nativii pot fi excluși dintr-un proiect sau dimpotrivă, grupul poate să le prezinte un proiect pentru care nativii Rac începe să se agite, dacă fac față sau nu.

Ei, dar pe data de 25 aprilie, Pluton intră în mișcare aparent retrogradă. Ne așteptăm la niște lucruri pe care să le descoperim, să le conștientizăm, să le desluțim în toată profunzimea lor. Dar cel mai folositor ne va fi ceea ce descoperim acum, până în septembrie, după septembrie-octombrie, când, cu puțin efort, ne vom aminti de câte ceva și care vine bine potrivit pe nevoile noastre de atunci.

Horoscop lunar Rac sanatate

Din punct de vedere al sănătății, picioarele sunt afectate în mod special, de la șolduri și până la tălpi. Motivul poate fi, în primul rând, acea tensiune care se produce între zona contractuală și cea a prietenilor, colegilor din diverse grupări din care nativii fac parte sau o tensiune care se pune pe nativi, în cazul în care nu există înțelegere între partenerul de viață și prieteni. Poate că armonizarea acestor două părți atât de importante în viața fiecărei persoane poate să ducă la evitarea acestui gen de probleme.

Migrenele eventuale se pot datora unor probleme profesionale care îi preocupă. Și mai sunt problemele legate de aparatul respirator care pot să apară din cauza unor deplasări. Dar...Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.