Horoscop luna Aprilie Pesti 2020: simtiti nevoia de un repaus

Nativii zodiei Pesti, in luna aprilie, simt nevoia de o retragere din lume

Nativii Pești au trăit în ultima vreme într-un iureș. Prietenii au venit din toate părțile, le-au solicitat participarea alături de ei în diverse activități de grup și acum nativii Pești au obosit. Au obosit pentru că ei iubesc necondiționat, empatizează cu toată lumea, cu prietenii nici nu se pune problema. Sunt încărcați cu diverse probleme, ale diverșilor oameni din anturajul lor și acum fac un pas în spate. Sunt cumva atenționați că este momentul să se relaxeze. Dar nu oricum, nu la spa, nu în concediu, ci într-o atmosferă de liniște, singurătate.

Horoscop lunar Pesti general

Să nu se înțeleagă greșit, nativii nu trebuie să se retragă în peșteri, să fugă de lume. Este un moment în care au nevoie de un pic de introspecție, au nevoie să știe ce e cu ei, cine sunt, unde au ajuns și cât mai au de mers. Și cu cine poate să facă acest lucru mai bine și mai deschis decât cu Dumnezeu? Atenționarea astrologului ZODIACOOL este ca nativii să facă acest lucru, să își îngăduie niște timp pentru ei, chiar puțin, să se roage, să mediteze, fiecare în legea lui. În caz contrar, se pot întâmpla lucruri care să îi pună în singurătate fără să vrea.

Dar mizez pe aspectul de conjuncție dintre Jupiter și Pluton că acest lucru se va realiza cu voia nativilor. În lunile trecute, aceasta s-a întâmplat cu condiționare și obligație. Acum este ceva care se întâmplă cu convingerea că așa este bine. Și cel mai important, de data aceasta nativii au învățătorii de partea lor. Vin entități, văzute sau nevăzute, care îi învață cum să gestioneze această stare. Entitățile nevăzute pot veni sub formă de vise premonitorii, inspirația de a citi ceva exact atunci când ai nevoie de acel ceva etc.

Horoscop lunar Pesti dragoste

Și acest aspect are maximul pe 5 aprilie, dar efectele se vor resimți mult după aceea, și au început să se simtă de ceva vreme. Pe data de de 3 aprilie, când planeta Venus intră în domeniul familiei, nativii Pești încep să se simtă bine acasă! Simt nevoia să ia legătura cu părinții, în special cu mama, au sentimentul că rădăcinile sunt aproape, că se simt bine atunci când fac ceva ce se presupune că făcea și bunica. Simt acasă mirosurile prăjiturilor din copilărie.

Pentru că, nu-i așa, stau mai mult pe acasă și au găsit caietul cu rețetele bunicii! Stau mai mult pe acasă și doresc să redecoreze. Dacă nu au posibilitatea de ceva măreț, schimbă lucrurile și au inspirația de a le aranja într-un fel foarte agreabil. Luna Plină în Balanță, cu Soarele în Berbec, pe 8 aprilie, pune nativii Pești în fața unei dileme: banii mei versus banii noștri! Dar de ce versus, când poate fi ceva complemantar? Nativii au de pus problema unui împrumut.

Sau a unui credit sau trebuie să umble la banii obținuți dintr-o moștenire de care nu prea voiau să se atingă. Cel mai probabil, va beneficia de o infizie de capital, în afaceri de la partenerii de afaceri sau acasă de la partenerul de viață care vine cu o surpriză... financiară.

Horoscop lunar Pesti bani

Intrarea planetei Mercur în Berbec, pe 11 aprilie, aduce nativilor chiar sumele de care au nevoie. Ca de obicei, unii dintre nativi au nevoie de banii zilnici, alții de bani ca să se dezvolte, alții au nevoie de bani cât mai mulți. Dar așa cum vin banii, așa se cheltuie. Este vorba mai mult de niște schimburi marfă-bani sau de tranzacții. Destul de rapid aceia care au inspirație au un plus financiar.

Intrarea Soarelui în zodia Taur, pe data de 19 aprilie, face ca nativii să simtă nevoia de mișcare, comunicare, joacă. Știu că unii dintre nativi s-au plictisit acasă. Dar este momentul să realizeze, și nativii Pești realizează, sunt empatici, că a sta acasă este cel mai simplu lucru din tot ce se cere de la oameni la această oră! Sunt o parte dintre nativii Pești care sunt în plină activiate, stresați, obosiți. Și aceia trebuie să țină cont de recomandarea pe care astrologul ZODIACOOL a făcut-o la început: respectați-vă momentele de retragere în sine și rugăciune!

Avem Luna Nouă în Taur, pe 23 aprilie. Tot domeniul comunicării și mișcării! Oamenii de televiziune, jurnaliștii, vânzătorii, comercianții, șoferii, cei care se mișcă și comunică, în general, sunt avantajați. Dar și aceia care au ceva de spus. Luna Nouă este energia de început care urnește lucrurile, care învinge inerția. Pentru nativii Pești, acum este momentul să înceapă o tranzacție importantă. Sau să organizeze, chiar dacă acum nu se poate, să facă demersurile pentru niște deplasări. Comercianții pot să demareze proiecte noi. Se poate achiziționa aparatură pentru comunicare.

Un moment deosebit de important în această lună este și intrarea planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă, pe data de 25 aprilie. Nativii Pești simt că unele lucruri, care țin de grupurile de prieteni, parcă se opresc în loc. Nativii începuse o activitate intensă de revoluționare a tot ce înseamnă prieteni, grupuri de persoane cu care împart aceleași preocupări și interese. La unele dintre acestea au renunțat, au legat noi prietenii, dar, cel mai important, ceva s-a schimbat în interiorul nativilor Pești raportat la cei din anturajul lor.

Acum toate acestea parcă dau înapoi, parcă se opresc. Dar aceasta până în luna septembrie, când planeta Pluton își reia mersul direct. Atunci procesul de transformare se reia și nativii pot să beneficieze de informații foarte importante, din această perioadă aprilie-septembrie, care vor vedea că le va fi de folos după luna septembrie.

Năstrușnicul Mercur intră în zodia Taur, pe data de 27 aprilie. Nativii devin și mai mobili, și mai comunicativi. Fac tot felul de deplasări. Aceia care nu au posibilitatea să se miște, și sunt destul de mulți, trebuie să își satisfacă nevoia de mișcare și comunicare, numai prin comunicare și informare.

Acum să nu ne plângem, mijloace de comunicare sunt o groază. Tot acest aspect ne indică o nevoie de informare. Nativii sunt amatori de a se informa, cu orice, cantitatea de informație contează. Și acest lucru se poate! Cu puțină voință! Din nou sunt avantajați aceia care au ocupații care țin de aceste tendințe: mișcare, comunicare, informare.

Horoscop lunar Pesti sanatate

Din punct de vedere al sănătății, sunt posibile recidive ale unor suferințe mai vechi care nu au fost tratate corespunzător. Mai este posibil ca nativii să aibă suferințe care vin dintr-un trecut, mai mult sau mai puțin îndepărtat. Probleme pot să apară la picioare, de la șolduri până la tălpi, în cazul în care nativii nu își manifestă personalitatea, și mai ales dacă nu își îngăduie acele momente de retragere. Grupurile de prieteni și preocuparea pentru aceștia ajung să obosească nativii peste măsură și să le slăbească organismul.

Dar...Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!