Horoscop luna Aprilie Leu 2020: sunteti preocupati de sanatate

In luna aprilie, nativii zodiei Leu sunt la maxim implcati in problemele de sanatate. Ii preocupa tot ce tine de proria lor securitate fizica

Nativii Leu pot cădea în ipohondrie și sfatul astrologului ZODIACOOL este acela de a se potoli, măcar puțin! Este o perioadă în care problemele de sănătate și igienă sunt extrem de importante, dar teama poate să facă la fel de mult rău ca și boala în sine și este bine ca lucrurile să fie ținute într-o manieră echilibrată.

Horoscop lunar Leu general

Nativii mai au o scurtă perioadă în care sensul vieții se îndreaptă către casa Lui Dumnezeu. Mai au foarte puțin timp în care sensul vieții arată foarte explicit că există o perioadă din viață în care credința trebuie să fie pe primul loc pentru ca nativii să își găsească busola. Chiar acest lucru îmi inspiră, regăsirea busolei!

Un foarte important aspect este acela de conjuncție dintre Marte și Saturn, în zodia Vărsător, care are loc în ultima zi a lunii martie, dar efectele se resimt mai mult în aprilie. Pe granița dintre domeniul muncii, contractelor și alianțelor se face o atenționare asupra unor sancțiuni pe care nativii Leu o au de executat. Și spun executat, deoarece, atunci când se întâlnesc Saturn cu Marte, ordinele pe care le-au primit de la aceste două planete care își unesc forțele, se execută, nu se discută.

Intenția este foarte clară, agresivitatea însă este moderată prin faptul că este ținută sub control și ponderată de către Saturn. Nativii Leu încep să aibă probleme de parteneriat. Se include în această categorie și mariajul. Se întâmplă ca doi parteneri care poate sunt de ceva vreme împreună să constate că este mai bine să pună capăt relației. Mai sunt o parte dintre nativi care constată că au de făcut un audit: ce merge și ce nu, cum trebuie continuat. Ceva trebuie să se miște.

Horoscop lunar Leu dragoste

Și reușesc să redefinească relația, să o ia pe undeva de la capăt și totul reintră în normal. Dar mai există o parte dintre nativii Leu care se hotărăsc să se căsătoreacsă și anunță cu pompă acest lucru. Iau hotărârea rapid. Pentru aceia sunt mari șanse să pună bazele unei căsătorii durabile. Aspectul poate însă să indice și începutul unor confruntări.

Dar cel mai probabil este că luna aprilie începe cu o propunere de contract nou, în domeniul profesional. Contractul presupune formarea unei echipe de care nativii sunt foarte mulțumiți și în cadrul căreia se simt foarte bine. Singura problemă este că cerințele stipulate în contract presupun activități noi pentru care nativii au de făcut un efort important ca să facă față.

Conjuncția Jupiter-Pluton, din data de 5 aprilie, poate fi exact ce le trebuie nativilor! Pentru că noul contract poate presupune o reconfigurare a întregului climat din zona muncii, transformări radicale au loc în activitatea propriu-zisă, dar și în angajați, și în colectivul de colegi. Zona muncii se schimbă, poate tocmai în vederea îndeplinirii prevederilor din noile contracte.

Pe data de 3 aprilie, planeta Venus intră în domeniul prietenilor. Timpul petrecut cu aceștia devine din ce în ce mai plăcut, deși posibilitațile de întâlnire sunt limitate, din păcate. Dar nativii găsesc o modalitate de a ține legătura cu aceia din anturajul lor, fie că sunt prietenii lor, vecinii, tovarăși de clubri, echipe sportive, alte grupări. În cazul în care nu vă puteți conecta cu prietenii, pregătiți mental întâlnirea cu aceștia, gândiți într-o comuniune cu aceștia, faceți lucrurile într-o manieră generală, nu individuală.

Nativii Leu sunt în conflict cu propriile filozofii de viață. De fapt, nu este un conflict propriu-zis, ci un fel de veșnică nemulțumire față de ceea ce au acumulat până acum, față de bagajul intelectual pe care îl au acum. Pare că nu este ceea ce își doresc. Trăiesc cu teama că nu știu sufucient sau că nu știu ceea ce trebuie. Nu au de ce! Este doar efectul Lunii Negre și acesta poate fi transformat în energie creatoare în momentul în care ne eliberăm de frică, de nevoie inexplicabilă de mai mult.

Este foarte posibil ca un profesor, o persoană în care aveți încredere să facă, unora dintre nativii Leu, avansuri de altă natură. Sau nativii înșiși sunt tentați să își folosească farmecele pentrua a obține avantaje. Evitați! Este ispita Lunii Negre, pierdeți mai mult decât aveți impresia că veți câștiga.

Luna Plină, din Balanță, din data de 8 aprilie, activează exact energiile care țin de intelect, încărcătură morală,  informație. Nativii primesc exact informația de care au nevoie pentru a-și împlini nevoia de evoluție. Acest aspect poate face nativii puțin aroganți. Știu de toate, ce le-ar mai trebui? Sau, dacă luăm în seamă vibrațiile Lunii negre, nativii pot fi sceptici cu privire la toată știința lor: la ce le-ar putea folosi? Cu cât muncesc mai mult, cu atâta Luna Neagră le face mai nemulțumiți de rezultatele efortului pe care îl fac.

Pe data de 11 aprilie, planeta Mercur intră în zodia Berbec. O avalanșă de informație! Dar și o dorință de plecare, de mișcare, pe care, din păcare, mulți dintre noi trebuie să și-o stăpâneacsă. Pe de altă parte, sunt cei care sunt în plină acțiune în această perioadă și pentru care acest impuls de a se mișca, de a lua decizii, de a începe lucruri le este de mare ajutor.

Nativii au energie și sunt conștienți că au de folosit toată capacitatea lor. Dar este foarte important să nu le fie teamă sau să nu aibă rețineri în a se consulta cu cei mai experimentați. Soarele intră în zodia Taur, pe data de 19 aprilie. Ce au de făcut în cazul acesta Leii? Au de văzut ce se întâmplă în viața lor profesională. Și mai ales ce este cu adevărat important. Pentru că până acum am văzut că Leul a muncit.

A făcut toate lucrurile migăloase posibile, a pregătit un teren curat și sănătos. Și acum este momentul pentru ceva măreț. Este foarte importantă ziua de 26 aprilie, când Soarele face conjuncție cu Uranus, în zodia Taur. În domeniul profesional, este mare agitație. Ba chiar mai mult decât agitație, este un moment exploziv de-a dreptul. Lucrurile încep să se agite în jurul unui nou contract care se definitivează brusc și la fel de brusc trebuie intrat în activitate.

Se cere de la nativii Leu să fie cât mai inventivi posibil. Este un moment important pentru viața profesională a nativilor și care poate să aibă bătaie lungă către viitor. Intrarea planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă, pe data de 25 aprilie, în domeniul muncii, este ceva de care probabil nativii Leu au nevoie pentru ca să faca față provocărilor.

Este posibil să fie puși în situația de a relua niște activități care să nu le prea convină. Sau să aibă un avantaj din faptul că au făcut ordine și acum nu au decât să caute în fișiere, totul pare pus la punct. Până la un moment dat, când constată că au omis ceva! Pe data de 27 aprilie, Mercur intră în Taur și poate tocmai acest lucru ușurează sarcina printr-o informare corectă.

Horoscop lunar Leu sanatate

Din punct de vedere al sănătății, aș analiza doar conjuncția Jupiter-Pluton. Aceasta are loc în casa sănătății și la prima vedere nu promite ceva bun. Pe de altă parte, prezența lui Jupiter în casa sănătății poate anunța acutizarea unor anumite afecțiuni care le-au deranjat pe nativi o lungă perioadă de timp. Aceste afecțiuni se acutizează până la stadiul la care nativii sunt obligați să ia măsuri, uneori chiar se ajunge la intervenții.

Astrologul ZODIACOOL previne asupra lui Jupiter pe domeniul sănătății, care aduce în general cu sine agravarea unor probleme de sănătate, dar și intervenția reușită asupra lor. Pentru că, repet, sunt afecțiuni care au supărat nativii multă vreme. Dar...Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții.

Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.