Horoscop luna Aprilie Gemeni 2020: sunteti preocupati de infatisare

Nativii zodiei Gemeni sunt poate cei mai multumiti oameni din tot horoscopul, cel putin in luna aprilie

La prima vedere, transformările care au avut loc în ultimele luni de zile au fost, pentru Gemeni, cele mai profunde și poate cele mai traumatizante. Deoarece au avut loc într-o zonă foarte profundă, au avut în ele o mare doză (sau mai multe doze!) de mister. Au fost ceva mai dificil de controlat și starea nativilor a fost destul de haotică. Acum primesc răsplata!

Astrologul ZODIACOOL previne asupra unor transformări care, de data aceasta, deși sunt mai ample, sunt ceva mai blânde pe fondul pe care nativii sunt conștienți de necesitatea și iminența transformării și o acceptă cu convingere.
Luna aprilie începe cu un îndemn la studiu! Sau la orice face ca nativii să simtă că evoluează intelectual și/sau spiritual.

Îndemnul este către muncă susținută pentru că, sub influența lui Saturn, care este proaspăt intrat în domeniul aventurii și cunoașterii, rezultatele pot fi remarcabile. Ceea ce acumulează în această perioadă ca cunoaștere nativii Gemeni, este o bază foarte solidă pe care nu o vor pierde toată viața.

Horoscop lunar Gemeni profesional

Profesional, nativii Gemeni încă mai au niște taine de pătruns. Încă peste viața lor profesională mai există o pătură de nori de sub care urmează să se ivească niște lucruri noi. Ca să iasă acestea, este nevoie de voința nativilor Gemeni de a renunța la ceva! Pentru că lucrurile noi trenuie să aibă loc să se dezvolte la adevărata lor valoare, nu să fie sufocate de amintiri, insatisfacții, prejudecăți. 5 aprilie este data la care aspectul are un maxim de putere, dar și un maxim în ceea ce privește influența benefică asupra vieții profesionale.

Pe data de 8 aprilie, avem Luna Plină în Balanță. Nativii Gemeni au de la prieteni sau de la cei din anturajul lor  un sprijin. Dar nu este unul comod. Dimpotrivă, este un fel de ambiționare, de bobârnac dat pentru a trezi nativii și pentru ca aceștia să își pună în valoare creativitatea. Aceasta pentru o parte dintre nativi. Alții sunt atenționați de prieteni să petreacă mai mult timp cu copiii sau le acordă ajutor acestora. Și pentru o altă parte a nativilor, momentul de Lună Plină este acela în care prietenii îi deschid ochii: hei, ești îndrăgostit, recunoaște și trăiește-ți momentul!

În luna aprilie, prietenii au în general un cuvânt de spus, dar din data de 11 aprilie devin și mai vocali. Comunicarea cu aceștia devine dinamică. Din multe puncte de vedere, nativii Gemeni au în jurul lui 11 aprilie niște zile minunate, cu toate că au încă sentimentul că li se ascunde ceva. Au o personalitate în plină ascensiune și de data aceasta totul se aranjează ca într-un puzzle.

Nativii se simt în siguranță, toate deciziile pe care le iau parcă vin de la sine. Nu este exclus să aibă o îndrumare foarte importantă. Poate fi o persoană mai în vârstă (sau un suflet bătrân!) care să încerce și să reușească să pună nativii Gemeni la treabă. Dar și să le mărească perspectiva, viziunea asupra celor din jur.

Pentru acești nativi, astrologul ZODIACOOL consideră foarte importantă intrarea planetei Venus în zodia lor. Nativii Gemeni devin atrăgători, preocupați de cosmetice, vestimentație, un parfum care să lanseze în eter chemarea! Sunt mai atenți și cu ei, și cu cei din sexul opus. Dar, în afara vieții romantice, în afara antenelor pe care nativii le lansează în eter, există o armonie în tot ce înseamnă relații.

Nativilor Gemeni le place să își înnoiască lucrurile care îi înconjoară cu altele mai frumoase sau aleg să redecoreze spațiul din jur, fie că este vorba de locul de muncă, de căminul lor sau chiar de mașină. Nu redecorează neapărat cu bani mulți sau cu lucruri neapărat noi, ci cu un fel nou și inspirat de a le aranja.

Horoscop lunar Gemeni dragoste

Pe data de 20 aprilie, Soarele intră în Taur. Nativii au de analizat puțin din trecutul apropiat. Deoarece evenimentele, ca să se așeze acolo unde trebuie, au nevoie de analiză. Spun aceasta, deoarece evenimentele au fost extrem de profunde și o astfel de perioadă trebuie „exploatată” cum se cuvine. Altfel, nativii Gemeni rămân doar cu ponoasele și pierd foloasele! Este însă o oportunitate pentru introspecție, pentru momente de retragere în sine.

Bineînțeles că, aceasta nu înseamnă retragere totală. Șansele pentru o viață romantică activă și reușita de a găși omul potrivit pentru o relație de durată nu trebuie ratate. Dar nativii Gemeni au nevoie de momentele lor și numai ale lor. La sfârșitul lunii aprilie și planeta Mercur intră în zona de meditație, rugăciune, retragere a nativilor zodiei Gemeni și este exact de ce au nevoie aceștia. Mesagerul zeilor le poate aduce revelații interesante.

Atenție la zilele din jurul lui 25-26 aprilie, când Pluton intră în mișcare aparent retrogradă. Se poate manifesta acest aspect prin mișcări foarte subtile, mai mult în conștiinta nativilor, poate mișcări ascunse pe care nativii mai mult le intuiesc. Este o stare pe care nativii Gemeni o savurează din plin. Au scos la lumină în sfârșit niște abilități. Sau niște adevăruri care până acum le-au fost ascunse. Nativii trebuie să fie foarte atenți pentru că aspectul induce stări de transformare profundă, dar foarte subtile. Nativii se pot simți descumpăniți.

Horoscop lunar Gemeni sanatate

Din punct de vedere al sănătății, este foarte probabil, transformările profunde pe care le trăiesc nativii pot predispune la migrene din cauza stării de tensiune. Mai pot apărea, de-a lungul lunii aprilie, probleme legate de organele genitale. Atenție la șolduri, în cazul în care din varii motive stopați tendința de evoluție. Atenție la sistemul imunitar, poate este momentul să luați niște vitamine și minerale.

Dar...Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.