Horoscop luna Aprilie Capricorn 2020: sunteti concentrati pe personalitate

Aspectele lunii aprilie, pentru nativii zodiei Capricorn, sunt destul de tensionate, si anume intre personalitate, casa si profesie

Nativii parcă sunt undeva la mijloc și, cum era jocul acela din copilărie, trag de ei și de o parte, și de cealaltă, și mijlocul cerului, respectiv profesia, locul cel mai înalt vizat de nativi în viața materială, casa, dorința și nevoia de protecție, odihnă.

Horoscop lunar Capricorn general

Astrologul ZODIACOOL consideră ca acești nativi sunt foarte centrați pe ei. Au nevoie să se ocupe un pic și să își hrănească propria personalitate, să se ocupe de gestionarea posesiunilor proprii. După o lungă perioadă în care au fost tracasați de energiile a patru planete, au fost bombardați cu energii puternice dar foarte diferite, acum doresc să stea puțin să se dezmeticeasă. Vorba aceea, cade omul din pom și stă un pic!

Nativii Capricorn sau aceia dintre nativi care au renunțat la atașamente și au mers înainte cu valul de energie care a cuprins planeta, au înțeles că în ființa lor s-a produs o mare transformare de nivel inițiatic. Ei bine, aceia vor avea parte de învățătiri care le va da tot ce le trebuie pentru a se descurca în noua ipostază, cu noile valențe pe care le-a dobândit. Am uitat să vă spun că noul Capricorn este superior intelectual, dar mai ales spiritual, celui care a fost.

Deci aviz celor care se opintesc și refuză schimbarea! Pierd, pierd ceva nou și interesant, și plin de vigoare! Pe de altă parte, nativii sunt atenționați să fie atenți la bani. Vin vremuri grele. Dar nu vă speriați, vin vremuri grele pentru aceia care au fost obișnuiți cu opulența, cu câștiguri colosale raportate la calitățile lor personale. Pentru aceia la care există un echilibru între calitatea lor umană, efortul depus și posesiuni, vine o perioadă în care ceea ce au se stabilizează. Și au ce le trebuie, când le trebuie, nu duc lipsă de nimic. Depinde din ce parte te uiți!

Horoscop lunar Capricorn profesional

Calendarul lunii aprilie este destul de încărcat așa că să începem. Și începem cu intrarea planetei Venus în zodia Gemeni, pe data de 3 aprilie. Pentru nativii zodiei Capricorn, munca începe să le placă. Acești nativi atât de asumați, sunt în stare să muncească oricât, în orice condiții, odată ce și-au asumat o anumită obligație. Nu fac nazuri, nu se dau în lături. Dar de data aceasta, horoscopul este darnic cu ei, nativii au de efectua o muncă plăcută.

Unde mai pui că în grupul de colegi sau angajați ai un patron cu doi ochi care sunt mai frumoși decât alții! Munca chiar devine o plăcere!!! Toate aceste beneficii nu ocolesc crizele de personalitate la care sunt predispuși nativii Capricorn să treacă. Astrologul ZODIACOOL atenționează nativii asupra unor stări de nemulțumite care alternează cu unele de mulțumire de sine exagerată. Mai sunt stări de colaps efectiv, după care nativii reușesc să deceleze lucrul pe care îl au de modificat, ceva din ei care este perimat, care trebuie eliminat pentru ca noul să aibă loc să se dezvolte.

Nu ratați ocazia! Sunt convinsă că aceia dintre nativii Capricorn care citesc aceste rânduri înțeleg și nu se dau la o parte de la niciun efort pentru a reuși să se adapteze. Prin jurul datei de 5 aprilie, este posibil să apară învățătorii. Luna Plină în Balanță, cu Soarele în Berbec, pe 8 aprilie, aduce nativilor o împlinire profesională. Au parcurs o etapă în viața profesională și acum se vede practic cum un anumit proiect a fost dus la îndeplinire.

Sau măcar o anumită etapă a unui proiect profesional a fost îndeplinită cu succes. Dar, cum am spus la începutul acestui studiu, nativii sunt preocupați de propriile treburi personale. Și orice solicitare, fie că aceasta vine din zona profesională, fie că vine de acasă, îi deranjează tare de tot. Intrarea planetei Mercur în Berbec, pe 11 aprilie, aduce nativilor acea stare care poate este asemănată cu un fel de dor de bunica. De projiturile ei, mângâieri, povești! Nativii se retrag către casă cu sentimentul că, dacă este vorba să se ocupe de ei, acolo este cel mai bun loc.

Conversația cu cei de acasă este mai dinamică. Și pe urmă sunt o grămadă de lucruri pe care simt nevoia să le miște în casă. Nu le mai place pe ce perete stă biblioteca, unde stă canapeaua sau sucesc pe toate părțile florile din balcon.
Intrarea Soarelui în zodia Taur, pe data de 19 aprilie, le aprinde inima nativilor Capricorn. Încep să vadă cu alți ochi partenerul de viață! Se reaprinde focul acolo unde acesta abia mai pâlpâia. Sau nativii întâlnesc o persoană de care se îndrăgostesc fulger. Mai sunt hobby-urile de care se ocupă.

Relația cu copiii se animează. Nativii sunt, cel puțin o parte, acasă și au mai mult timp. Aceia care au fost atât de ocupați cu munca la serviciu, constată că au niște copii minunați și savurează fiecare clipă petrecută cu aceștia. Avem Luna Nouă în Taur, pe 23 aprilie, care vine în ajutorul a ceea ce am spus mai sus, cu o energie uriașă. Este vorba de energie de început care urnește lucrurile, care învinge inerția. Acum începe dragostea pentru aceia care au simțit ceva, dar nu le venea să creadă.

Horoscop lunar Capricorn dragoste

Un moment deosebit de important în această lună este și intrarea planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă, pe data de 25 aprilie. Nativii Capricorn simt că au făcut niște pași în desăvârșirea personalității lor. Cu toate acestea, începe o perioadă, care, după astrologul ZODIACOOL, poate îngrijora cel puțin nativii. Aceștia au impresia că bat pasul pe loc, ba chiar dau înapoi. Trăiesc și retrăiesc experiențe din trecut și nu știu ce să mai creadă. Dar cu cât experiențele sunt mai adânci acum, cu atât mai mulțumiți vor fi din septembrie încolo, când planeta reintră în mers direct.

Năstrușnicul Mercur intră în zodia Taur, pe data de 27 aprilie. Ceea ce părea definitiv la mijlocul lunii, iubirea pasională care a pus stăpânire pe nativi, se poate dovedi acum o trăire adolescentină, trecătoare, dar care lasă cele mai frumoase amintiri. Pentru că, indiferent de cum arată despărțirea, aceasta este nevinovată, curată, fără resentimente.

Nu exclud însă posibilitatea stabilirii unor relații de durată. Pentru aceasta, depinde și de partener. De nativii Capricorn depinde felul în care reușesc să își administreze banii, pentru că în caz contrar se orientează către munca de zi cu zi și uită de problemele sentimentale.

Horoscop lunar Capricorn sanatate

Din punct de vedere al sănătății, aș spune că problemele nu sunt foarte complicate. Menționez domeniul sănătății care este parcurs de Venus și care îmi poate indica probleme de piele, nu boli grave, mai curând lucruri care țin de aspect. De aceea, recomand o igienă strictă. Dar...Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.