Horoscop luna Aprilie 2020: suntem obsedati de bani

Luna aprilie debuteaza cu un Lilith in conjunctie cu Fundul Cerului (FC). Ce reprezinta FC? Ce reprezinta Lilith? Ce poate insemna cand ele fac conjunctie?

Să le luăm pe rând. FC reprezintă partea cea mai aproape de sufletul nostru, reprezintă rădăcinile, trecutul, casa, căminul, locul sau acele persoane lângă care ne simțim protejați. O plantă luată dintr-un loc și replantată, dacă se simte bine, înseamnă că și-a găsit FC. Aceasta poate fi un foarte scurt rezumat a ceea ce poate însemnă acest punct. FC nu este un corp ceresc, ci este un punct matematic, cu influență asupra noastră.

Lilith – Luna Neagră de fapt, reprezintă tot un punct de energie, un punct matematic pe harta astrală și reprezintă partea cea mai întunecată a sufletului, acele lucruri pe care le știm că sunt acolo, dar ne dorim ca niciodată să nu iasă la suprafață. Ele însă se activează la unele persoane când întâlnesc vibrații asemănătoare și nu mai pot sta ascunse. Atunci, reacțiile negative, practic acele reacții de autodistrugere, devin aproape de nestăpânit.

Horoscop luna Aprilie previziuni

Lilith în conjuncție cu FC poate să încerce (de noi depinde dacă reușește) să ne îndepărteze de la esență, de la ceea ce am moștenit gentic, moral, cultural, de la strămoșii noștri, de la pământul din care ne-am hrănit generații de părinți. Îndepărtarea de esență slăbește ființa, îi ia din vigoare. Nu este vorba de aceia care se află la mii de kilometri depărtare, care au prins rădăcini într-o lume îndepărtată! Astrologul ZODIACOOL consideră că aici intervine ispita specifică Lunii Negre: aceea de a încerca să fim, cu orice preț, altceva!

Și uite așa consumăm energie, risipim, ne epuizăm pentru o cauză al cărei efect este minuscul în raport cu resursele alocate! La nivel general, aspectul poate predispune la lupte pentru teritorii, la probleme în agricultură, la ispita de a face cu totul altceva decât se poate la un anumit moment și pe anumite probleme legate de păduri, probleme funciare, locația în general.

Cu toate acestea, luna aprilie începe destul de îndrăzneț, cu un Ascendent în Săgetător, mergem înainte. Avem în sfârșit tendința de a da cuvântul oamenilor învățați, acelora dintre noi care ne pot duce înainte, care chiar se pricep. Se pricep, dar nu își suflecă mânecile la treabă, ci trasează strategii, itinerarii, scheme. Este foarte bine pentru că se pare că aceste lucruri ne lipsesc. Să nu ne înfoiem, să dăm cezarului ce-i al cezarului și să urmăm calea pentru că în aceasta constă succesul, pe toate planurile și la toate nivelurile.

Horoscop luna Aprilie bani

Dacă ar fi să mă gândesc la finanțele publice, acestea sunt analizate și răs-analizate, există o obsesie pentru bani, de unde vin, încotro se duc. Mulți sau puțini, banii și valorile sunt în centru atenției acum. Nu se pune problema de credite, banii vin din activitățile curente.

Este foarte posibil ca în artă să existe niște realizări care să aducă după sine câștiguri serioase. Sau meșteșuguri care presupun frumosul: cosmetice, vestimentație, design, peisagism, gastronomie. Acum să vedem pe scurt care sunt principalele momente ale lui Prier, cum i se spune popular lunii aprilie. De ce Prier? Denumirea este dată de faptul că această lună era considerată prielnică.

Dar, constatăm că, așa prielnică cum este, luna aprilie este și capricioasă, timpul poate fi înșelător, poate dăuna plantelor și animalelor mici. Vântul uscat al lui Prier a fost botezat de oameni "Traista-n Băț". Astrologic avem următoarele momente importante, care ne influențează starea și de aici lucrurile pe care le facem și le desfacem în această lună:

  • conjuncția Marte-Saturn în zodia Vărsător, care a avut loc pe 31 martie, la ora 21:00, dar efectele se pot resimți mai ales la începutul lui aprilie;
  • intrarea planetei Venus în zodia Gemeni, pe data de 3 aprilie;
  • conjuncția Jupiter-Pluton pe data de 5 aprilie;
  • Luna Plină în Balanță, cu Soarele în Berbec, pe 8 aprilie;
  • intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, pe data de 11 aprilie;
  • intrarea Soarelui în zodia Taur, pe data de 19 aprilie;
  • Luna Nouă în Taur, pe 23 aprilie;
  • intrarea planetei Pluton, în mișcare aparent retrogradă, pe data de 25 aprilie;
  • intrarea planetei Mercur în Taur, pe data de 27 aprilie.

Pe lângă cele spuse anterior, luna aprilie mai începe și cu efectele unei conjuncții, Marte-Saturn, care a avut loc pe 31 martie, la ora 21:00. Numai 3 ore a despărțit acest aspect de luna aprilie, deci putem să analizăm acum consecințele acestei conjuncții fără să greșim.

La prima vedere poate fi un aspect conflictual: pe de o parte Marte, acțiunea, impulsivitatea, pe de altă parte Saturn, restricția. Dar dacă ne gândim că Marte reprezintă militarul, cu toate regulile și cu toată disciplina militară putem să descoperim o anumită armonie a aspectului prin convenția pe care o realizează, astfel anumite chestiuni care ne sunt impuse ni le asumăm, înțelegem că așa este.

Dacă jucăm astfel, rezultatele pot fi excelente! Mai există și acea ipoteză a acțiunilor care au o finalitate concretă cu condiția să fie bine bazate. Conjuncția primește de la Venus un trigon și aceasta face ca astrologul ZODIACOOL să încline către efectele cele mai benefice și mai prietenoase ale aspectului.

Intrarea planetei Venus, în zodia Gemeni, face din noi niște buni comunicatori. Există o deschidere pentru relații, dar relațiile se bazează mai mult pe comunicarea, nevoia de informație și mai puțin pe relaționarea emoțională. Comunicarea la nivel intelectual este favorizată. Și mișcare, multă mișcare, de agrement, plimbări, cumpărături.

Mercur are două ingresuri în această lună și anume: pe 11 aprilie intră în Berbec, și pe 27 aprilie în Taur. Rapid de tot, Mercur, mesagerul zeilor, trece prin zodia Berbec, și în două săptămâni aproximativ avem parte de mișcare și mesaje. Poate și de niște dialoguri ceva mai răstite. Dar la sfârșitul lunii aprilie, odată cu intrarea planetei în Taur, o să ne gândim bine la ce ne-a folosit să ne certăm și ne vom da mâinile, poate chiar în mijlocul naturii, la un picnic (ce bine ar fi!).

Horoscop luna Aprilie general

Soarele intră în zodia Taur, pe data de 19 aprilie. Pentru toți începe mijlocul primăverii. Ne apropiem de Florar, numele popular al lunii mai, așteptăm cireșele! Devenim ceva mai pragmatici și așezați, dar plini de farmecul pe care ni-l conferă Venus, stăpâna acestei zodii. Stabilitatea Taurului, farmecul Afroditei, și din data de 27 încolo, sprinteneala lui Hermes! Este o perioadă frumoasă a anului și astrologul ZODIACOOL invită nativii să o savureze clipă de clipă!

Luna Plină în Balanță, cu Soarele în Berbec, pe data de 8 aprilie, poate însemna o serie de realizări în domeniul relațiilor. Astrologul ZODIACOOL este de părere că în tot ce înseamnă relații la nivel înalt se pot strecura și lucruri ascunse, subtile și este bine ca cei care sunt însărcinați cu aceste relații atât de delicate să fie foarte vigilenți. Pe toate planurile relațiile pot avea mai multe înțelesuri!

Luna Nouă în Taur, pe 23 aprilie, poate însemna un moment în care toată natura începe să prindă viață și aceia care se ocupă de culturi pot avea în această zi un bun început pentru sezonul de primăvară și lucrările specifice. Am lăsat la sfârșit aspectul care mi s-a părut cel mai relevant pentru această lună și poate pentru întreg sezonul: conjuncția Jupiter-Pluton, 5 aprilie, ora 3:00!

Horoscop luna Aprilie date semnificative

Am trăit acest aspect ultima dată în jurul lui 11 decembrie 2007. Conjuncția a avut loc pe casa a IV-a, locația, rădăcinile, cu o cuspidă în Scorpion și cu încă 2 planete pe acest domeniu, Soare și Mercur. Mișcare! Și a avut loc o mișcare în masă! Oameni care și-au schimbat casa, locul, țara. O mișcare fără precedent. Atunci am avut un Ascendent în zodia Fecioară, muncă și efort, un Saturn pe casa I, în Fecioară, răbdare, migală, migală și iar răbdare.

Ca și aspect al hărții astrale, la momentul 5 aprilie 2020, ora 3:00, avem un Ascendent în Vărsător, un Saturn în conjuncție cu Ascendentul, un Marte în conjuncție cu Ascendentul și cu Saturn, un Venus care face aspect bun cu Ascendentul și implicit și cu Saturn, și cu Marte, un Neptun în conjuncție cu Neptun pe casa a II-a.

La nivel general, putem spera ca lucrurile să se rezolve într-un fel în care fiecare parte implicată într-o anumită problemă, să câștige ceva. Viitorul cel puțin așa se vede în această hartă. Aceasta cu condiția ca Ascendentul să se manifeste: Saturn cu punctualitate și ordine, Marte cu îndrăzneală, ambele manifestate cu convingere și cu armonia venusiană. Poate că, de data aceasta, se rezolvă problemele legate de finanțe, cumva mai în stil neptunian, cu iubire și cu ajutor divin, cu tranzacții benefice.

Cât despre casa a IV-a, locația, înclin să cred ca fenomenul migrației se va estompa cu timpul și se va înregistra o așezare și o liniștire. Vă mai amintiți data de 12 ianuarie, transformările radicale pe care le-am suferit fiecare dintre noi? Acum, odată cu conjuncția Jupiter-Pluton, vin învățătorii, să ne învețe cum să ne gestionăm noua stare. Este important de știut pentru fiecare zodie, sau mai bine, pentru fiecare hartă personală, cum și în ce fel învățăm.

Datorită retrogradării planetelor Jupiter și Pluton, fenomenul se va repeta pe 30 iunie 2020, ora 5:00, cu Jupiter și Pluton retrograde și pe 13 noiembrie 2020, ora 1:00, cu Jupiter și Pluton în mers direct. Oare durează până în noiembrie???

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.