Horoscop luna Aprilie 2019 Vărsător: situația financiară se îmbunătățește vizibil

Horoscop Aprilie Vărsător: pentru nativii Vărsător între 1-20 Aprilie pot veni tot felul de vești din partea fraților (invitații nuntă/botez), confirmări

pe partea legală: obținerea unei aprobări, vize, acord, colaborări, o să fiți fericiți cu privire la aceste demersuri ce sunt validate de Univers. Partea bună este că între 10 Aprilie-12 August, cât Jupiter este retrograd, o să reușiți să puneți totul în practică. Situația financiară se îmbunătățește după vânzarea unui bun sau o avansare ce poate să vă fie comunicată după 20-25 Aprilie.

Cert este că stresul din ultimele luni este diminuat, veți reuși să trageți și unele învățături din aceste situații.

După 20 Aprilie, Soarele intră pe casa familiei, a căminului, a investițiilor mari, ceea ce poate să fie de un real succes, întrucât veți fi obligați să luați unele decizii pe moment care se vor dovedi în timp vitale.

Retrogradările lui Pluton (25 Aprilie) și a lui Saturn (30 Aprilie) aduc multă tensiune psihică, probleme de sănătate (în cazul nativilor care nu au căutat de ei în ultimii 2-3 ani), atacuri de panică, căderi nervoase, astrologul ZODIACOOL recomandă prudență.

Dacă aveți probleme cu legea sau ați intrat în tot felul de situații complicate, vedem posibilitatea ca după 10 Aprilie să vă simțiți amenințați.

Practic, în Aprilie 2019 Vărsătorii vor avea de efectuat deplasări în scopul rezolvării unor demersuri legale.

Sursă foto: banco.az

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.