Horoscop luna Aprilie 2019 Vărsător: situația financiară se îmbunătățește vizibil

Horoscop Aprilie Vărsător: pentru nativii Vărsător între 1-20 Aprilie pot veni tot felul de vești din partea fraților (invitații nuntă/botez), confirmări

pe partea legală: obținerea unei aprobări, vize, acord, colaborări, o să fiți fericiți cu privire la aceste demersuri ce sunt validate de Univers. Partea bună este că între 10 Aprilie-12 August, cât Jupiter este retrograd, o să reușiți să puneți totul în practică. Situația financiară se îmbunătățește după vânzarea unui bun sau o avansare ce poate să vă fie comunicată după 20-25 Aprilie.

Cert este că stresul din ultimele luni este diminuat, veți reuși să trageți și unele învățături din aceste situații.

Loading...

După 20 Aprilie, Soarele intră pe casa familiei, a căminului, a investițiilor mari, ceea ce poate să fie de un real succes, întrucât veți fi obligați să luați unele decizii pe moment care se vor dovedi în timp vitale.

Retrogradările lui Pluton (25 Aprilie) și a lui Saturn (30 Aprilie) aduc multă tensiune psihică, probleme de sănătate (în cazul nativilor care nu au căutat de ei în ultimii 2-3 ani), atacuri de panică, căderi nervoase, astrologul ZODIACOOL recomandă prudență.

Dacă aveți probleme cu legea sau ați intrat în tot felul de situații complicate, vedem posibilitatea ca după 10 Aprilie să vă simțiți amenințați.

Practic, în Aprilie 2019 Vărsătorii vor avea de efectuat deplasări în scopul rezolvării unor demersuri legale.

Sursă foto: banco.az

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop saptamanal cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care astrele ne
Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și
Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.