Horoscop luna Aprilie 2019 Taur: veți dori să descoperiți adevăratul sens al vieții

Horoscop luna Aprilie 2019 Taur: între 1-20 Aprilie, nativii Taur se vor focusa pe suflet, sănătate, muncă, meditație, dorind să descopere adevăratul sens al

vieții. Mulți Tauri chiar vor participa la cursuri de dezvoltare profesională, se vor îndrepta către studiu, cercetare. Chiar dacă efectele nu sunt vizibile, ele sunt foarte benefice pentru a vă face o strategie alături de noua vibrație ce este oferită de Uranus din semnul vostru. Pe segmentul sentimental, toată această lună veți avea ceva de discutat, o nemulțumire, un gest ce poate să fi fost creat de partener a fost de ajuns ca să vă îndepărteze de el.

Se mai poate ca unii nativi Taur să trăiască încă în trecut, cu gândul la o fostă iubire. Cert este că tot ce se începe după 20 Aprilie 2019 vedem să fie de viitor, să vă asigure stabilitate, susținere, încredere. Pe 10 Aprilie, Jupiter retrogradează pe casa a VIII-a, a banilor veniți de la ceilalți, ceea ce poate să reprezinte o restructurare a veniturilor nativilor Taur.

Loading...

Astrologul ZODIACOOL vă anunță că între Aprilie-August veți căuta noi metode prin care să vă reinventați, să reușiți să ieșiți în față, să faceți rost de bani în plus. Dacă vi se face o nedreptate, tot între Aprilie-August o să vă cereți drepturile în instanță, important este să cereți ceea ce este al vostru.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 2 aduce o energie negativă, care predispune la boli, letargie, probleme
Nu te cerți pentru a-ți apăra punctele de vedere. Pur și simplu te încăpățânezi și le pui
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Câine: Cum spuneam la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.