Horoscop luna Aprilie 2019 Taur: veți dori să descoperiți adevăratul sens al vieții

Horoscop luna Aprilie 2019 Taur: între 1-20 Aprilie, nativii Taur se vor focusa pe suflet, sănătate, muncă, meditație, dorind să descopere adevăratul sens al

vieții. Mulți Tauri chiar vor participa la cursuri de dezvoltare profesională, se vor îndrepta către studiu, cercetare. Chiar dacă efectele nu sunt vizibile, ele sunt foarte benefice pentru a vă face o strategie alături de noua vibrație ce este oferită de Uranus din semnul vostru. Pe segmentul sentimental, toată această lună veți avea ceva de discutat, o nemulțumire, un gest ce poate să fi fost creat de partener a fost de ajuns ca să vă îndepărteze de el.

Se mai poate ca unii nativi Taur să trăiască încă în trecut, cu gândul la o fostă iubire. Cert este că tot ce se începe după 20 Aprilie 2019 vedem să fie de viitor, să vă asigure stabilitate, susținere, încredere. Pe 10 Aprilie, Jupiter retrogradează pe casa a VIII-a, a banilor veniți de la ceilalți, ceea ce poate să reprezinte o restructurare a veniturilor nativilor Taur.

Astrologul ZODIACOOL vă anunță că între Aprilie-August veți căuta noi metode prin care să vă reinventați, să reușiți să ieșiți în față, să faceți rost de bani în plus. Dacă vi se face o nedreptate, tot între Aprilie-August o să vă cereți drepturile în instanță, important este să cereți ceea ce este al vostru.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.