Horoscop luna Aprilie 2019 Scorpion: vești bune pot să apară de la instituțiile de stat

Horoscop Aprilie Scorpion: nativii Scorpion până pe 20 Aprilie vor fi preocupați de muncă, demersuri legale, este posibil ca achiziționarea unui bun sau

renovarea unui imobil să vă agite foarte mult în această săptămână. Partea bună este că o să faceți față acestor valuri de schimbări, deoarece aveți acum pe case de studii/cunoaștere axa nodurilor lunare, ceea ce ne indică faptul că veți căuta necontenit noi metode de a vă îmbunătăți calitatea serviciilor/produselor oferite de voi celor din jur.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă ca după 10 Aprilie 2019 să fiți mai rezervați în ceea ce privește partea de cheltuieli, întrucât planeta abundenței începând cu această dată va retrograda pe casa banilor munciți de noi, ceea ce poate să aducă unele restricționări, amânări, întârzieri.

Loading...

În partea a doua a lunii, după 20 Aprilie, Scorpionii vor fi mai iubăreți, mai romantici, se vor implica activ în viața de familie, poate și pentru că în ultimii ani au lăsat acest capitol pe ultimul plan. Uranus din casa căsătoriei cere după 20 Aprilie, când are loc faza de Lună Plină din semnul vostru, să fiți mai responsabili cu ceilalți, să îi tratați așa cum vă tratează ei pe voi.

Veștile bune pot să apară de la instituțiile de stat, fie prin obținerea unui aviz, împrumut, sentință, fie prin confirmarea că veți pleca în altă țară sau veți extinde ceea ce faceți la un alt nivel: local, național, internațional acolo unde este cazul.

Pe partea de sănătate, astrologul ZODIACOOL vă recomandă dacă vă contruntați cu probleme ale organelor interne, să repetați analizeze în Mai, această lună poate să aducă și diagnostice false.

Paștele poate să vă apropie de spiritualitate, cei care sunt deja pe acest drum vor găsi noi metode prin care să se apropie de Divinitate, de aceea fiți încăpățânați și independenți (faptul că alții vor dori să vă atragă într-o altă direcție va fi tocmai pentru a vă testa, dacă sunteți încrezători în propriile decizii).

Sursă foto: trainingzone.co.uk

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.