Horoscop luna Aprilie 2019 Săgetător: aveți oportunitatea să ieșiți în evidență cu tot ce ați conceput în ultimii ani

Horoscop Aprilie Săgetător: nativii Săgetător vor fi implicați până pe 20 Aprilie în tot felul de activități practice alături de familie, copii, colegi

de muncă etc. Creativitatea voastră este pusă acum la încercare, ba mai mult, după plecarea lui Uranus din acest semn al Berbecului aveți oportunitatea să ieșiți în evidență cu tot ce ați conceput în ultimii ani, evident, pentru a face bani, pentru a vă afirma. Partea financiară este cea mai problematică în apropierea Paștelui, tripla conjuncție Saturn-Pluton-Nodul Sud vorbește de pierderi, de neputința de a intra în posesia a ceva ce vă revine prin drept.

Mulți nativi vor dori să își ceară drepturile în instanță, în aceeași situație se vor afla Săgetătorii care vor ajunge la concluzia că relația de cuplu nu mai funcționează, că vor fi mai fericiți singuri decât în contextul actual.

Loading...

După 20 Aprilie, odată cu faza de Lună Plină de pe axa muncii, toată atenția o să vă fie îndreptată către schimbările ce trebuie efectuate pe plan profesional. Posibil ca după această lună să luați în calcul ideea de a începe ceva pe cont propriu, poate chiar în altă țară, oraș.

Pe partea de evoluție spirituală, o să aveți parte de multe revelații. Astrologul ZODIACOOL recomandă să încercați să nu vă neglijați sănătatea, mai ales după 20 Aprilie.

Există predispoziția acolo unde au fost probleme de sănătate în trecut, acestea să revină. În ansamblu, luna Aprilie aduce dorința de a vă autodepăși atât în iubire, cât și la locul de muncă.

Sursă foto: destress.com

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop saptamana viitoare cu previziunile situațiilor neașteptate. Iată ce schimbări
Previziuni 2020 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: în anul 2020
Horoscop SCORPION SĂNĂTATE: Acest capitol va fi activ până în Martie 2019, Uranus va fi plasat

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.