Horoscop luna Aprilie 2019 Rac: veți avea parte de revelații pe partea profesională

Horoscop Aprilie Rac: partea bună este că nativii Rac între 1-20 Aprilie vor avea parte de revelații pe partea profesională. Oportunitățile pentru voi pot

să apară din situații neobișnuite, cel mai probabil de la persoane ce sunt la distanță. Opoziția Nodul Nord-Pluton-Saturn va fi cea care vă va provoca la internsitate maximă gândurile, sufletul, relațiile alături de cei din jur. Acolo unde relațiile nu mai funcționează, între 20-30 Aprilie veți ajunge la concluzia că este mai indicat să puneți punct.

În plus, există oportunitatea să apară persoane noi în viața voastră, cel mai probabil din cercul apropiat de prieteni.
Pe 10 Aprilie, Jupiter retrogradează în Săgetător, până pe 12 August, perioadă în care o să fiți predispuși să vă confruntați cu ceva probleme de sănătate, să apară la suprafață unele probleme ce s-au dezvoltat în corp în ultimii 2-3 ani.

Dacă o să fiți nevoiți să aveți grijă de rude, întrucât acestea vor avea probleme, vedem să preluați din suferința acestora emoțională. Racii în Aprilie 2019 au nevoie de mult suport moral, de încredere, de susținere.

După 20 Aprilie, Soarele ajunge în casa a XI-a, oferindu-vă șansa să vă distrați, să vă reinventați, plus să reluați unele legături de prietenie, însă totul nu va fi pe placul partenerului între 25-30, când Pluton, respectiv Saturn, vor retrograda. În altă ordine de idei, Racii pot să afle secrete despre partener, aceștia să îi fi mințit referitor la bani, la principii de viață.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă ca în această lună să vă focusați mai mult pe relația cu voi, să căutați răspunsuri la problemele pe care le aveți, doar așa o să înțelegeți ce dorește Universul de la voi. Pentru nativii singuri sau pentru cei care nu simt că iubesc în relații, această lună aduce potențial de până la 70% să se îndrăgostească, mai ales acolo unde la naștere au axele lunare pe Rac-Capricorn.

Sursă foto: simplecore.intel.com

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.