Horoscop luna Aprilie 2019 Rac: veți avea parte de revelații pe partea profesională

Horoscop Aprilie Rac: partea bună este că nativii Rac între 1-20 Aprilie vor avea parte de revelații pe partea profesională. Oportunitățile pentru voi pot

să apară din situații neobișnuite, cel mai probabil de la persoane ce sunt la distanță. Opoziția Nodul Nord-Pluton-Saturn va fi cea care vă va provoca la internsitate maximă gândurile, sufletul, relațiile alături de cei din jur. Acolo unde relațiile nu mai funcționează, între 20-30 Aprilie veți ajunge la concluzia că este mai indicat să puneți punct.

În plus, există oportunitatea să apară persoane noi în viața voastră, cel mai probabil din cercul apropiat de prieteni.
Pe 10 Aprilie, Jupiter retrogradează în Săgetător, până pe 12 August, perioadă în care o să fiți predispuși să vă confruntați cu ceva probleme de sănătate, să apară la suprafață unele probleme ce s-au dezvoltat în corp în ultimii 2-3 ani.

Loading...

Dacă o să fiți nevoiți să aveți grijă de rude, întrucât acestea vor avea probleme, vedem să preluați din suferința acestora emoțională. Racii în Aprilie 2019 au nevoie de mult suport moral, de încredere, de susținere.

După 20 Aprilie, Soarele ajunge în casa a XI-a, oferindu-vă șansa să vă distrați, să vă reinventați, plus să reluați unele legături de prietenie, însă totul nu va fi pe placul partenerului între 25-30, când Pluton, respectiv Saturn, vor retrograda. În altă ordine de idei, Racii pot să afle secrete despre partener, aceștia să îi fi mințit referitor la bani, la principii de viață.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă ca în această lună să vă focusați mai mult pe relația cu voi, să căutați răspunsuri la problemele pe care le aveți, doar așa o să înțelegeți ce dorește Universul de la voi. Pentru nativii singuri sau pentru cei care nu simt că iubesc în relații, această lună aduce potențial de până la 70% să se îndrăgostească, mai ales acolo unde la naștere au axele lunare pe Rac-Capricorn.

Sursă foto: simplecore.intel.com

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,
Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Cocoș: ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993,
Sectorul care corespunde pe busolă nativilor din zodiile Bivol și Tigru este Nord-Estul. Nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.