Horoscop luna Aprilie 2019 Leu: veți lua decizii importante, care vă vor schimba viața

Horoscop Aprilie Leu: în prima parte a lunii Aprilie 2019, între 1-20, nativii Leu se vor focusa pe studiu, cercetare, cunoaștere, deschidere spre nou. Cel mai

probabil locul de muncă va solicita această reorganizare a ideilor. Pe 10 Aprilie are loc retrogradarea lui Jupiter, pe casa iubirii, în această poziție marele benefic se va afla până pe 12 August 2019, interval de timp extrem de prielnic pentru a vă ajuta să vă analizați sentimentele față de cel drag. Leii pot să ia în calcul ideea de a aduce pe lume un copil.

Dacă voi sunteți copii, o să aveți tendința de a vă revolta împotriva părinților, cel mai probabil aceștia vă vor condiționa accesul la tehnologie, timp liber, bani etc.

Dacă ați trecut printr-o despărțire relativ recent, atunci între 10-17 Aprilie vedem să fie predispoziția de a afla vești despre acel partener, ce a mai gândit despre voi, poate chiar acesta va dori să reveniți în viața lui.

Pe 20 Aprilie Soarele se alătură lui Uranus, în casa carierei, deschizând odată cu faza de Lună Plină din 20 Aprilie noi ocazii de a vă face remarcați, de a ieși în public cu un produs nou, de a fi recomandați.

Între 20-30 Aprilie energia o veți consuma în proporții de 70-80% pentru a începe un proiect sau pentru găsi un loc de muncă. Pe 25 Aprilie, Pluton retrogradează, iar pe 30 Aprilie Saturn preia aceeași poziție pe casa sănătații, această energie în surplus poate să îi determine pe Lei în înceapă un program de viață mai sănătos, să își facă abonament la sală etc.

Dacă sunt probleme de sănătate grave ce implică inima, sistemul osos/nervos/limfatic, atunci astrologul ZODIACOOL vă recomandă să mergeți la medic, pentru a face investigații.

Vor fi Lei care vor lua decizii radicale în viața lor, cel mai probabil vor căuta să găsească noi opțiuni de a face bani, acestea vor veni în următoarele luni din străinătate, veți avea tendința de a vă părăsi casa/familia/anturajul.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să analizați de 10 ori înainte de a lua o decizie, Lilith în curând va intra pe casa a VIII-a, provocându-vă credibilitatea în fața celor din jur.

Sursă foto: media.self.com

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.