Horoscop luna Aprilie 2019 Leu: veți lua decizii importante, care vă vor schimba viața

Horoscop Aprilie Leu: în prima parte a lunii Aprilie 2019, între 1-20, nativii Leu se vor focusa pe studiu, cercetare, cunoaștere, deschidere spre nou. Cel mai

probabil locul de muncă va solicita această reorganizare a ideilor. Pe 10 Aprilie are loc retrogradarea lui Jupiter, pe casa iubirii, în această poziție marele benefic se va afla până pe 12 August 2019, interval de timp extrem de prielnic pentru a vă ajuta să vă analizați sentimentele față de cel drag. Leii pot să ia în calcul ideea de a aduce pe lume un copil.

Dacă voi sunteți copii, o să aveți tendința de a vă revolta împotriva părinților, cel mai probabil aceștia vă vor  condiționa accesul la tehnologie, timp liber, bani etc.

Loading...

Dacă ați trecut printr-o despărțire relativ recent, atunci între 10-17 Aprilie vedem să fie predispoziția de a afla vești despre acel partener, ce a mai gândit despre voi, poate chiar acesta va dori să reveniți în viața lui.

Pe 20 Aprilie Soarele se alătură lui Uranus, în casa carierei, deschizând odată cu faza de Lună Plină din 20 Aprilie noi ocazii de a vă face remarcați, de a ieși în public cu un produs nou, de a fi recomandați.

Între 20-30 Aprilie energia o veți consuma în proporții de 70-80% pentru a începe un proiect sau pentru găsi un loc de muncă. Pe 25 Aprilie, Pluton retrogradează, iar pe 30 Aprilie Saturn preia aceeași poziție pe casa sănătații, această energie în surplus poate să îi determine pe Lei în înceapă un program de viață mai sănătos, să își facă abonament la sală etc. 

Dacă sunt probleme de sănătate grave ce implică inima, sistemul osos/nervos/limfatic, atunci astrologul ZODIACOOL vă recomandă să mergeți la medic, pentru a face investigații. 

Vor fi Lei care vor lua decizii radicale în viața lor, cel mai probabil vor căuta să găsească noi opțiuni de a face bani, acestea vor veni în următoarele luni din străinătate, veți avea tendința de a vă părăsi casa/familia/anturajul.

Astrologul ZODIACOOL recomandă să analizați de 10 ori înainte de a lua o decizie, Lilith în curând va intra pe casa a VIII-a, provocându-vă credibilitatea în fața celor din jur. 

Sursă foto: media.self.com

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul
Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an
Steaua zburătoare 7 aduce un flux de energie negativă, care predispune la necazuri, mai ales

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.