Horoscop luna Aprilie 2019 Fecioară: avansare, recunoașterea muncii depuse, obținerea de bani

Horoscop Aprilie pentru Fecioară: între 1-20 Aprilie nativii Fecioară se vor focusa pe obținerea de bani, plus că Marte, din casa carierei, dorește acum să

vă aducă avansare, recunoașterea muncii depuse din ultimii 2 ani. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, după 10 Aprilie sunt șanse mari să găsiți ceea ce căutați, numai că acest post poate să presupună deplasări în alte orașe sau în străinătate. Pe plan sentimental, luna Aprilie aduce până pe 17, prin poziționarea lui Mercur în casa relațiilor, multe stări contradictorii cu privire la sentimentele manifestate față de partener.

Totul este amplificat de tripla conjuncție Saturn-Pluton-Nodul Sud, din casa iubirii, care predispune la multe certuri, acestea pot pleca de la copii, bani, rude, principii, timp petrecut unul lângă celălalt.

Ideal ar fi să fiți mai toleranți acolo unde este cazul, mai întâi ar trebui să vedeți ce oferiți voi în relație. Dacă constatați că 70-90% din energia din cuplu este oferită de voi, ar fi bine să luați în calcul un plan, să cereți sfatul unui specialist.
Fecioarele singure pot să intre după 20 Aprilie în relații karmice, alături de parteneri ce se află deja în relații. Astrologul ZODIACOOL recomandă să faceți ceea ce simțiți că este mai bine pentru voi.

Cuplurile care își doresc un copil, între 8-10 Aprilie există șanse de peste 80% pentru a-l concepe dacă biologic se permite.

Dacă voi sunteți copii, atunci se observă foarte multă revoltă la adresa profesorilor, părinților, veți dori să stabiliți relații noi sociale tocmai pentru a vă răzbuna pe faptul că sunteți asupriți.

În ansamblu, luna Aprilie, mai ales între 25-30, vă va aduce la cunoștință tot felul de informații care să vă arate ce fel de prieteni, colegi, rude aveți. Practic, o să simțiți că nu aveți pe cine să vă bazați în cazul unei probleme. Partea bună este că o să evoluați, o să învățați să vă apreciați.

Sursă foto: freepik.com

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.