Horoscop luna Aprilie 2019 Fecioară: avansare, recunoașterea muncii depuse, obținerea de bani

Horoscop Aprilie pentru Fecioară: între 1-20 Aprilie nativii Fecioară se vor focusa pe obținerea de bani, plus că Marte, din casa carierei, dorește acum să

vă aducă avansare, recunoașterea muncii depuse din ultimii 2 ani. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, după 10 Aprilie sunt șanse mari să găsiți ceea ce căutați, numai că acest post poate să presupună deplasări în alte orașe sau în străinătate. Pe plan sentimental, luna Aprilie aduce până pe 17, prin poziționarea lui Mercur în casa relațiilor, multe stări contradictorii cu privire la sentimentele manifestate față de partener.

Totul este amplificat de tripla conjuncție Saturn-Pluton-Nodul Sud, din casa iubirii, care predispune la multe certuri, acestea pot pleca de la copii, bani, rude, principii, timp petrecut unul lângă celălalt. 

Loading...

Ideal ar fi să fiți mai toleranți acolo unde este cazul, mai întâi ar trebui să vedeți ce oferiți voi în relație. Dacă constatați că 70-90% din energia din cuplu este oferită de voi, ar fi bine să luați în calcul un plan, să cereți sfatul unui specialist.
Fecioarele singure pot să intre după 20 Aprilie în relații karmice, alături de parteneri ce se află deja în relații. Astrologul ZODIACOOL recomandă să faceți ceea ce simțiți că este mai bine pentru voi.

Cuplurile care își doresc un copil, între 8-10 Aprilie există șanse de peste 80% pentru a-l concepe dacă biologic se permite.

Dacă voi sunteți copii, atunci se observă foarte multă revoltă la adresa profesorilor, părinților, veți dori să stabiliți relații noi sociale tocmai pentru a vă răzbuna pe faptul că sunteți asupriți.

În ansamblu, luna Aprilie, mai ales între 25-30, vă va aduce la cunoștință tot felul de informații care să vă arate ce fel de prieteni, colegi, rude aveți. Practic, o să simțiți că nu aveți pe cine să vă bazați în cazul unei probleme. Partea bună este că o să evoluați, o să învățați să vă apreciați.

Sursă foto: freepik.com

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cum seduci o persoană din zodia Balanta? Afli secrete ale femeii și dorințe ascunse ale
Bazată pe sentimente de suspiciune și caracterizate de multe bănuieli de gelozie, care vor face
Previziuni pentru anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: în anul 2019,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

SECRETE DEZVĂLUITE
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.