Horoscop luna Aprilie 2019 Balanță: veți avea parte de mister, provocări și multă agitație

Horoscop Aprilie Balanță: între 1-20 Aprilie 2019 nativii Balanță se vor focusa pe muncă, pe finalizarea unor activități inițiate din Noiembrie 2018.

Totul poate să fie dat peste cap de o informație neașteptată, aceasta vă va oferi o altă perspectivă asupra celor din jur. Pe 10 Aprilie, Jupiter retrogradează, în casa a III-a, a deplasărilor, a relațiilor cu frații, a comunicării. Va rămâne în această poziție până la mijlocul lui August 2019, timp în care poate să aducă dispute în familie de la un bun/moștenire/principii.

Multe Balanțe se vor vedea nevoite să părăsească țara sau locul unde acum locuiesc pentru a se muta în altă parte.
Pe 20 Aprilie, Soarele intră în Taur, de acolo vă va ajuta până la finele lunii să vă cereți drepturile, fie în instanță, fie prin constrângere.  Se pare că situația financiară după 20 Aprilie poate suferi de pe urma unei neînțelegeri sau unui împrumut oferit de voi unui prieten/copil/persoană apropiată.

Loading...

Pe 25 Aprilie și 30 Aprilie, Pluton și Saturn își încep mișcarea de retrogradare, acest surplus energretic vă va oferi alte păreri despre voi, nu o să vă recunoașteți cum reacționați în situații limită. Până la începutul lui Septembrie 2019 există riscul ca o persoană apropiată să aibă probleme de sănătate, să fiți nevoiți să mergeți cu aceasta prin spital, poate chiar să aveți impresia că este pe cale să vă părăsească.

Pe partea sentimentală, se simte suspans, stare de incertitudine, o să simțiți că nu vă puteți rupe de trecut, chiar dacă doriți. Cel mai probabil această situație vine pentru a vă oferi lecții de viață. Cei care sunt singuri sunt predispuși până în 20 Aprilie să se îndrăgostească.

În ansamblu, această lună este misterioasă, provocatoare și agitată, întrucât vă solicită partea psihică la maximum. Astrologul ZODIACOOL recomandă să vă obișnuiți cu această stare, întrucât Uranus va rămâne în casa a VIII-a, a sănătății, a viselor premonitorii, a legăturii cu  lumea de dincolo.

Sursă foto: psychcentral.com

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.