Horoscop luna Aprilie 2019 Balanță: veți avea parte de mister, provocări și multă agitație

Horoscop Aprilie Balanță: între 1-20 Aprilie 2019 nativii Balanță se vor focusa pe muncă, pe finalizarea unor activități inițiate din Noiembrie 2018.

Totul poate să fie dat peste cap de o informație neașteptată, aceasta vă va oferi o altă perspectivă asupra celor din jur. Pe 10 Aprilie, Jupiter retrogradează, în casa a III-a, a deplasărilor, a relațiilor cu frații, a comunicării. Va rămâne în această poziție până la mijlocul lui August 2019, timp în care poate să aducă dispute în familie de la un bun/moștenire/principii.

Multe Balanțe se vor vedea nevoite să părăsească țara sau locul unde acum locuiesc pentru a se muta în altă parte.
Pe 20 Aprilie, Soarele intră în Taur, de acolo vă va ajuta până la finele lunii să vă cereți drepturile, fie în instanță, fie prin constrângere. Se pare că situația financiară după 20 Aprilie poate suferi de pe urma unei neînțelegeri sau unui împrumut oferit de voi unui prieten/copil/persoană apropiată.

Pe 25 Aprilie și 30 Aprilie, Pluton și Saturn își încep mișcarea de retrogradare, acest surplus energretic vă va oferi alte păreri despre voi, nu o să vă recunoașteți cum reacționați în situații limită. Până la începutul lui Septembrie 2019 există riscul ca o persoană apropiată să aibă probleme de sănătate, să fiți nevoiți să mergeți cu aceasta prin spital, poate chiar să aveți impresia că este pe cale să vă părăsească.

Pe partea sentimentală, se simte suspans, stare de incertitudine, o să simțiți că nu vă puteți rupe de trecut, chiar dacă doriți. Cel mai probabil această situație vine pentru a vă oferi lecții de viață. Cei care sunt singuri sunt predispuși până în 20 Aprilie să se îndrăgostească.

În ansamblu, această lună este misterioasă, provocatoare și agitată, întrucât vă solicită partea psihică la maximum. Astrologul ZODIACOOL recomandă să vă obișnuiți cu această stare, întrucât Uranus va rămâne în casa a VIII-a, a sănătății, a viselor premonitorii, a legăturii cu lumea de dincolo.

Sursă foto: psychcentral.com

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.