Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Zodiac chinezesc Sobolan 2021 sanatate, horoscop chinezesc Sobolan

Previziuni 2021 pentru nativii din zodia Sobolan pentru sanatate: nu vor avea un tonus fizic si psihic bun, starea emotionala va fi afectata mai des

La nivel fizic este posibil ca în acest an nativii Șobolan să fie amenințați de diferite afecțiuni, deoarece steaua bolilor va fi prezentă în sectorul lor zodiacal și le va pune bețe în roate.

Cel mai simplu mod de a scăpa de influența stelei bolilor, va fi ca Șobolanii să acorde timp și bani pentru a-și îmbunătăți sănătatea.

Vizitele la medic, un program de viață ordonat, disciplinat, le vor aduce echilibrul mult dorit.

Șobolanii nu se vor putea baza pe un tonus fizic și psihic prea bun. Anul 2021 va avea perioade fluctuante în ceea ce privește starea emoțională.

Vezi amulete pentru Sobolan 2021

Nu este exclus ca în anul 2021 Șobolanii să se confrunte cu stări de nervozitate, risc de oboseală, în urma suprasolicitării. Accentul ar trebui să se pună pe drumeții și relaxare în natură.

Nativii Șobolan vor parcurge și perioade de introspecție, dar va fi foarte important pentru sănătatea lor să-și găsească echilibrul interior, să-și facă un program bine stabilit, pentru a reuși să funcționeze la nivelul așteptărilor.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit