Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Zodiac chinezesc 2021 Sarpe

Horoscop chinezesc 2021 pentru nativii din zodia Sarpe: ani: 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Anul de Bivol pentru nativii din zodia Șarpe aduce promisiuni de succes pe mai multe planuri.

Aceste două zodii fac aspect de combinare, care va aduce o energie pozitivă atât în sfera relațională cât și în cea profesională.

Se întrevede o perioadă excelentă pentru reluarea și consolidarea relațiilor cu rudele și prietenii. Șerpii au ca trăsătură de bază a zodiei rezistența și răbdarea, calități pe care vor avea prilejul să le utilizeze la maximum în anul 2021.

La locul de muncă se întrevăd complicații în comunicarea cu colegii și partenerii de afaceri.

Inteligența și norocul de care se va bucura Șarpele în 2021 vor stârni invidia celor din anturaj, care cel mai adesea vor încerca să le pună bețe în roate.

De aceea, în anul 2021 nativii Șarpe ar fi bine să-și vadă de treaba lor. Să nu plece urechea la bârfe, să nu se implice în jocuri de culise, pentru a nu fi distrași de la drumul lor spre succes.

Horoscopul îi sfătuiește pe nativii din zodia Șarpe să fie atenți la emoțiile pe care le întrețin, să nu facă din țânțar armăsar, pentru a-și păstra calmul.

Vor fi de evitat discuțiile în contradictoriu, deoarece un astfel de comportament va fi distructiv și va crea premise pentru apariția unor boli.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Șarpe 2021, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit