Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Zodiac chinezesc 2021 Iepure, horoscop chinezesc Iepure sanatate

Previziuni anul 2021 peentru sanatate Iepure: starea de sanatate va fi buna, dar grija la trafic si la micile accidente

Elementul zodiei Iepure este lemnul, iar al zodiei anului 2021, Bivol, este pământul. Lemnul este un element care are de câștigat în întâlnirea cu pământul, în plus lemnul este și elementul sănătății.

De aici putem deduce că sănătatea Iepurilor va fi în general bună în acest an.

Totuși sectorul zodiei Iepure va fi tranzitat în anul 2021 de steaua Dezastrelor și de cea a Calamităților, de aceea unii nativi Iepure se vor îmbolnăvi cu ușurință, posibil că se vor simți epuizați, chiar în mod inexplicabil.

Se impune și o avertizare în trafic, se poate ajunge la accidente din cauza neatenției, deci ar fi bine ca nativii Iepure să circule cu prudență.

O atenție deosebită ar trebui să acorde menținerii sănătății ficatului, prin respectarea orelor de somn și a orelor de masă.

La nivel emoțional s-ar putea ca la un moment dat Iepurii să sufere din cauză că nu primesc destulă atenție, moment în care primul impuls va fi să se închidă în propria carapace și să ruleze gânduri și emoții negative.

Bine ar fi să nu se lase copleșiți de energia negativă și să renunțe la ideea că cei din jur le sunt dușmani și viața este o luptă.

La nivel psihic, Iepurii vor da dovadă de mai multă creativitate, ceea ce îi va ajuta să iasă din situații dificile sau să facă planuri de succes pe plan profesional și financiar.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit