Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Zodiac chinezesc Iepure 2021, Horoscop dragoste Iepure

Previziuni dragoste 2021 pentru zodia Iepure: pasiunea si activitatea din dormitor vor fi la cote maxime, vor petrece mai mult timp in compania celor dragi

Se pare că anul 2021 vine cu promisiuni peste așteptările nativilor Iepure la capitolul dragoste, cu steaua Iubirii și a Romantismului în sectorul lor zodiacal, aceștia nu vor duce lipsă de pasiune, amor, afectivitate.

Pentru cei care sunt deja căsătoriți sau îndrăgostiți, relațiile de dragoste au șanse mari de a trece la un nivel de conexiune mai profund, se va ajunge cu ușurință la bună înțelegere.

Steaua Norocului îi va ajuta pe nativii Iepure să parcurgă anul 2021 într-un mod mai lin și cu mai multă fericire conjugală.

Relațiile cu cei din jur vor fi mult mai armonioase, datorită tendinței de a fi mai toleranți față de greșelile și minusurile celor din jur.

Mai mult, dacă nativii Iepure vor avea destulă răbdare să asculte și opiniile celor din jur, vor avea de câștigat, steaua Nobilului este în sectorul zodiacal și poate aduce ajutor neașteptat de la cineva din anturaj.

Pe plan amoros se întrevede mai multă activitate în dormitor, pasiunea și dorința erotică vor fi amplificate de un vital bun în acest an.

Cei care se vor îndrăgosti la prima vedere, ar fi bine să nu se grăbească să oficializeze relația, pentru a da timp cuplului să sedimenteze sentimentele și să construiască o fundație solidă, care să asigure un viitor mai bun.

În concluzie, în acest an nativii Iepure vor fi preocupați îndeosebi de îmbunătățirea atmosferei în căminul conjugal, de aceea posibil că vor dori să petreacă mai mult timp în compania celor dragi.

Treburile casnice vor fi rezolvate cu mult calm, cei care doresc se pot gândi la o renovare a locuinței.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit