Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Zodiac chinezesc 2021 Dragon, horoscop dragoste, casatorie si relatii

Previziuni dragoste anul 2021 pentru nativii Dragon: se pare ca nativii nu vor avea parte de mult dorita stabilitate, se vor ivi certuri cu persoana iubita

Pe partea sentimentală ei se pot aștepta la momente mai triste, dezamăgiri.

În prima parte a anului 2021 vor mai avea de rezolvat unele probleme legate de  partenerul de viață, vor găsi și soluțiile potrivite pentru a elimina frustrarea și a crea o atmosferă armonioasă în căminul conjugal, însă cu un consum considerabil de energie vitală.

Unii nativi Dragon vor încerca în anul 2021 să rezolve treburile casnice pe care le-au trecut cu vederea în anii trecuți, cum ar fi renovări, schimbări de design interior, pentru a aduce un aer proaspăt în casă și în același timp în relația de cuplu.

Speranța lor va fi să dea startul unui nou început în mariaj, plecând de la sentimente profunde de respect și afectivitate.

Nativii Dragon se pare că nu vor avea partea de mult dorita stabilitate în casă, relațiile cu sexul opus vor aduce deseori scandaluri zgomotoase.

Vestea bună este că tensiunile se vor soluționa mai ușor dacă aceștia își vor concentra atenția și pe momente incredibil de romantice.

În a doua jumătate a anului, situațiile s-ar putea să se mai detensioneze în sectorul zodiei, nativii Dragon care sunt singuri vor avea ocazia să treacă în categoria „oameni de familie”.

Cei care sunt deja căsătoriți își vor da seama ce anume lipsește din relația lor și vor dori să colaboreze cu partenerul pentru a corecta situația, abordând un comportament elegant.

Viața amoroasă nu promite evenimente spectaculoase, însă din dormitor nu va lipsi un strop de pasiune și de romantism.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit