Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Zodiac chinezesc Cocos 2021 dragoste, horoscop chinezesc dragoste

Previziuni pentru anul 2021 pentru nativii din zodia Cocos, dragoste si relatii: se vad noi responsabilitati de familie, fara certuri grave

Nativii Cocoș vor avea parte de un an sub semnul iubirii, energia stelei Pavilionul păsării Phoenix îi va face pe aceștia să-și dea frâu liber sentimentelor de dragoste.

Nativii Cocoș care sunt deja într-o relație vor căuta în anul 2021 să-și rafineze și să-și purifice relațiile actuale, scăpând de tensiuni mai vechi.

Ca urmare a faptului că atitudinea lor în dragoste se va schimba, relațiile lor vor trece la un nivel mai profund.

Zodia Cocoș este bună prietenă cu zodia Bivol, care guvernează anul 2021, de aceea pentru nativii din Cocoș se întrevăd căsătorii, tendința de a a-și asuma noi responsabilități de familie, nevoia de a se dedica treburilor casnice alături de cei dragi.

Nu se prefigurează divorțuri, certuri grave, deși pe fundal se vede și dorința de libertate. Posibil ca aceasta să-și găsească împlinirea prin atragerea respectului din partea partenerului iubit.

Vor descoperi noi calități la persoanele iubite, vor vedea că au ce învăța din relațiile pe care le întrețin, ceea ce le va aduce multe satisfacții pe plan sentimental.

Tendința nativilor Cocoș de a-i ține sub control pe cei dragi se va transforma în bunăvoință și compasiune.

Cei singuri care vor să-și găsească marea dragoste, ar trebui să nu o caute în cluburi de noapte, ci la evenimente elitiste sau în cercul de prieteni, la muncă.

Steaua Palatul Bogat va tranzita în anul 2021 sectorul zodiei Cocoș și îi va face pe nativii Cocoș să ofere cadouri, pentru a-și exprima dragostea prin gesturi frumoase.

Însă nu este exclus ca aceștia să aștepte ceva în schimb de la cei iubiți.

De aici pot să apară ceva frustrări, neîmpliniri, de aceea, daca Cocoșii vor simți să facă un cadou, ar trebui să-l ofere în mod necondiționat, încărcându-l cu iubire pură, nu cu așteptări.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit