Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Zodiac chinezesc Cal 2021 sanatate, horoscop chinezesc sanatate

Previziuni sanatate 2021 pentru nativii din zodia Cal: nu ar trebui sa faca actiuni care ii vor seca de energie precum petreceri prelungite sau amor sportiv

Pentru a nu pierde din energia vitală de la nivel mental, confidențialitatea va juca un rol important.

Cu cât Caii vor ține mai mult la planurile lor și nu le vor divulga celor din anturaj, cu excepția persoanelor avizate pentru colaborări, cu atât treburile se vor desfășura cu mai multă rapiditate.

Primele luni ale anului 2021 vor fi extrem de importante pentru acești nativi, apogeul consumului de energie vitală va ajunge la apogeu prin luna Iunie 2021.

Deci nativii Cal ar fi bine să-și conserve din energie și pentru a doua jumătate a anului 2021, pentru a planta cu răbdare semințele pe care doresc să le înflorească în viitor.

În aceste luni bine ar fi să acorde atenție perioadelor de repaos. Ideal ar fi să nu desfășoare activități sportive sau epuizante – stres la muncă între orele 15:00-19:00, pentru a nu-și pune în pericol sănătatea rinichilor și a aparatului genital.

Ideal ar fi ca nativii Cal să nu se creadă invincibili și să nu facă acțiuni care le-ar putea epuiza sursele de energie, cum ar fi petrecerile prelungite, practicarea unui amor epuizant, în stil sportiv, deoarece karma ar putea reveni pentru a-i bântui.

Unii nativi Cal vor simți să ia pauze mai dese pentru drumeții și ieșiri în natură, alții se vor arăta indiferenți față de corpul fizic, și vor crede că robustețea care îi caracterizează se poate păstra la nesfârșit.

Însă, indiferent dacă va fi vorba despre o vacanță pentru relaxare sau de o plimbare lângă o întindere de apă, aceștia vor vedea mai bine în a doua jumătate a lui 2021 ce importante sunt plimbările pentru vindecare și pentru reîncărcarea bateriilor.

O atenție deosebită sănătății ar fi bine să acordați în luna Iulie 2021, când se prefigurează dezechilibre la nivelul inimii.

Utilizați valul de energie din această lună pentru a vă îmbrățișa sinele cel mai autentic și a evolua spiritual.

Momentul cel mai energizant al anului va fi în luna Decembrie 2021, când nativii Cal vor simți nevoia să facă schimbări majore, nevoia de distracție și recreere.

În această perioadă se întrevede amplificarea creativității, capacitatea de a deveni mai inspirați și mai expresivi, de aceea ar fi bine ca aceștia să caute mai mult de suflet, dragoste și pasiune, pentru a se echilibra la nivel interior.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit