Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Zodiac chinezesc Caine 2021, horoscop chinezesc sanatate

Previziuni anul 2021 pe starea de sanatate pentru nativii din zodia Caine: sansele de a-si modela corpul fizic sunt sporite, se poate apela la o alta alimentatie

La nivel spiritual Câinii vor fi avantajați în acest an de steaua Virtutea cerească, care îi va face să aibă destul de des o dispoziție meditativă, să fie mai introvertiți, mai retrași.

Aceste tendințe, deși nu le sunt cunoscute nativilor Câine, ei vor fi nevoiți să se adapteze la noile fluxuri astrale și să evolueze.

Avertizarea anului 2021 este în legătură cu posibilitatea instalării dependențelor de alcool și fumat, dezvoltarea unor obiceiuri proaste.

Steaua pierderilor, dar și energia provenită din aspectul de pedeapsă Câine-Bivol va crea premisele pentru cele de mai sus.

De aceea, nativii Câine ar trebui să-și păstreze nealterat discernământul, pentru a nu cădea în plasa viciilor, pe motiv că acestea ar putea compensa stresul zilnic.

Dacă într-adevăr aceștia doresc să elimine cauzele stresului, atunci mai bine ar putea recurge la activități recreative, sport, diete echilibrate, nu la ceva care le-ar putea afecta cu bună știință sănătatea.

O atenție deosebită în 2021 se recomandă să acorde Câinii sănătății sistemului reproducător, sistemului cardiovascular și sistemului nervos – probleme cu somnul.

În a doua parte a lui 2021 riscul de rănire va crește, de aceea mai multă atenție în timpul lucrului cu obiecte ascuțite și în trafic va fi de bun augur.

Anul 2021 va cere de la nativii Câine să adopte un stil de viață sănătos, care să cuprindă exerciții fizice moderate și o alimentație mai bogată în proteine. Șansele de a-și modela corpul fizic sunt sporite, aviz amatorilor.

Rinichii și vezica urinară s-ar putea să tragă semnale de alarmă în anul 2021, de aceea nativii Câine ar trebui să evite efortul exagerat in intervalul orar 15:00-19:00, pentru a lăsa aceste organe să se refacă în ritmul firesc al corpului.

Tot în acest interval de timp ar fi bine să se evite complet consumul de alcool, pentru a nu cauza stres asupra sistemului cardiovascular și deformarea percepțiilor asupra realității.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit