Aplica

Zodiac chinezesc Caine 2021, horoscop chinezesc dragoste

Previziuni 2021 pentru nativii din zodia chinezeasca Caine pe dragoste si relatii: nefericire si suferinta daca relatiile intime nu sunt bazate pe iubire

Experiențele la nivel afectiv din acest an s-ar putea să declanșeze schimbări în relațiile familiale și sociale ale nativilor Câine, care se vor produce prin deschiderea unor noi căi de exprimare a sentimentelor și a emoțiilor.

Pentru nativii Câine care se află în relații toxice, universul vine acum și le oferă puterea de a se desprinde de trecut, de a lua atitudine în fața unor situațiile care le inhibă individualitatea.

Unii dintre nativii Câine, deși vor dori să facă un pas și să spună NU relației toxice, totuși se vor simți restricționați de responsabilități, deoarece pentru aceștia, casa și familia sunt foarte importante.

Nativii Câine care sunt singuri, ar fi bine să nu-și facă iluzii în acest an, marea iubire va întârzia să apară, dar ceva șanse se întrevăd după luna octombrie 2021.

Chiar dacă acea relație de lungă durată nu-și va face ușor apariția, nativii Câine ar putea pe parcursul lui 2021 să experimenteze viața și nevoile amoroase.

Fidelitatea nativilor Câine va fi pusă în acest an la grele încercări, în special în lunile Februarie, Aprilie, Iunie și Iulie 2021. Aceștia nu își vor putea ascunde dorințele și vor avea o nevoie mai mare de a ajunge pe culmile plăcerii.

Atenție la relațiile intime, ele pot să creeze probleme și nefericire dacă nu sunt susținute de iubire, romantism.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!