Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Horoscop chinezesc 2021 Bivol

Horoscop chinezesc 2021 Bivol, ani pentru nativii Bivoli: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Proverbiala răbdare a Bivolilor va fi în acest an răsplătită, aceștia vor rezolva probleme din trecut și vor da dovadă de mult autocontrol.

Bivolii vor fi un pic mai agitați pe plan emoțional în anul 2021, dar deși ei nu stăpânesc foarte bine lumea emoțiilor, totuși ele le vor fi de folos în exprimarea sinceră a sentimentelor de iubire.

Pe lângă descoperirea unor noi talente, anul 2021 le va aduce și noi oportunităţi. Ar fi bine ca Bivolii să iasă din zona de comoditate, din inerţia care uneori îi caracterizează, pentru a se evidenția pe partea profesională.

Unii nativi Bivol vor avea impresia că se cam învârt pe loc, însă până la finele lui 2021 situațiile se vor clarifica și vor reuși să facă salturi mari în zona carierei.

Nativii din Bivol vor avea, de asemenea, șanse mari de a-și exprima convingător interesele și idealurile lor, prin care vor atrage atenția presei și recunoaștere în viața publică, cu condiția să-și stăpânească sensibilitatea emoțională, care este uneori cu adevărat ridicată.

Ideal ar fi ca nativii Bivol să participe la cât mai multe evenimente sociale, pentru a lega noi prietenii.

După cum am văzut, punctul forte al Bivolilor în anul 2021 va fi succesul profesional, însă acest domeniu de viață s-ar putea să le consume o bună parte din energie.

Nativii Bivol ar fi bine să aibă mai multă grijă de sănătatea lor generală. Dacă vor reuși să scape de obiceiurile proaste, vor reuși să-și mențină mintea, corpul și sufletul sănătoase, iar viața lor va fi mai bună.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Bivol 2021, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit