Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop chinezesc 2020 Tigru sanatate

Previziuni anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Tigru: este un an in care o vă asumați responsabilitatea pentru viaţa voastră

În acest an suferința Tigrilor va proveni din critică, tendința de a exagera, de a se victimiza.
Veți începe încă de la începutul anului să vă plângeți tot timpul, deoarece vei avea impresia că viaţa voastră este plină de eşecuri (steaua Singurătății).

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să renunțați la acest comportament autodistructiv, să priviți totul cu mai mult umor, pentru a nu vă trezi cu probleme legate de aparatul renal.

Este un an în care o forță nevăzută vă va împinge să fiți mai responsabili de voi înșivă (energia stelei 1, a victoriilor).

Veți învăța cum să vă asumați responsabilitatea pentru viaţa voastră, fără a-i învinui pe ceilalţi.

Veți descoperi că sunteți capabili să vă asumați alegerile pe care le faceți cu mai mult disecernământ (în sectorul zodiacal aveți parte de un influx de energie de la elementul apă).

Pe partea de dragoste, astele vă rezervă unele escapade amoroase. Încercați să renunțați la convingerea că amorul este un mijloc de a evada, de a fugi de problemele voastre.

Nu vă lăsați duși de valurile plăcerilor carnale, pentru a nu prelua boli cu transmitere.

Echilibrul la nivel emoțional posibil să fie tulburat în toamna-iarna lui 2020, ceea ce înseamnă ca va fi necesar să lăsați emoţiile să curgă asemenea unui fluviu și să nu vă împotriviți schimbărilor.

Atenție la accidente între 7 August – 7 Septembrie 2020, în timpul ciocnirii cu zodia Maimuță. Este posibil să aveți parte de vise premonitorii în perioada 6 Mai – 5 Iunie, ca urmare a formării aspectului Tigru-Șarpe.

Zone sensibile: rinichii, inima, plămânii. Dereglările hormonale vă vor da de furcă în anul 2020, dar totul se poate echilibra prin focusarea atenției asupra nevoilor proprii, nu trebuie să vă preocupați numai de nevoile celor din jur.

Totuși, la nivel interior nu vă veți pierde încrederea în sine, veți deveni un exemplu demn de urmat, pentru că înțelegeți care este propria voastră valoare (steaua Luptătorului).

Amulete sanatate Tigru 2020

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit