Zodiac chinezesc 2020 Sobolan. Horoscop dragoste, casatorie si relatii

Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: 2020 este un an în care va trebui să faceți alegeri bazate pe înțelepciune pentru ca munca

să nu interfere cu viața de familie.

Influxul nou de energie pe care îl aduce Șobolanul de metal în anul 2020, nu prevestește că va curge numai lapte și miere în relațiile voastre de dragoste.

Pentru că Șobolanul guvernează anul 2020, în sectorul zodiacal al zodiei voastre va fi multă energie potențială, ceea ce vă va face să vă simțiți precum Zeii horoscopului.

De aici se întrevăd manifestări pline de aroganță și sarcasm, înclusiv cu partenerul de viață, persoanele dragi. Desigur că nu putem uita și de energia stelei 3, care vine în sectorul zodiacal al zodiei Șobolan cu certuri, crize de gelozie, furie, risc de infidelitate.

Loading...

Prin urmare, vă veți lovi de anumite obstacole în viața personală în ceea ce privește comunicarea. Problemele de cuplu nu se vor rezolva de la sine, ci în urma unor discuții aprinse.

Nu este exclus ca partenerul de viață să nu înțeleagă de ce sunteți mai interesați de viața profesională, decât de cea afectivă.

2020 este pentru voi un an în care va trebui să faceți alegeri bazate pe înțelepciune, pentru ca munca să nu interfere cu viața de familie.

Totuși, șansele de a avea un an bun pe plan sentimental nu sunt chiar așa de reduse, deoarece zodia care vă ajută în dragoste, Cocoșul vine cu energii pozitive în acest an.

Cocoșul face aspect de combinare armonioasă cu Șobolanul, ceea ce vă poate aduce noi oportunități la capitolul afectiv, șanse reale de căsătorie, posibilitatea de a aduce pe lume un copil, de a boteza, de a deveni bunici etc.

În ceea ce privește căsătoria, aveți mare grijă, s-ar putea ca partenerul/partenera să dorească această uniune din motive financiare. Însă, odată ce veți descoperi acest lucru, se va ajunge imediat la un divorț, care din păcate nu va fi în favoarea voastră, pentru vă va face să pierdeți bani, proprietăți.

Pe de altă parte, relațiile de prietenie vor trece acum la un alt nivel, posibil ca anumite persoane din trecut să vă contacteze. Însă, nu vă lăsați duși în eroare de vorbele lor mieroase, aceștia au un interes.

Vorbim aici despre faptul că în acest an vă confruntați cu energia celor 3 Ucideri anuale, care pot aduce bârfe și trădări din partea celor din anturaj.

Lunile cele mai proaste la capitolul dragoste vor fi Martie și Iulie 2020.

Continut Sponsorizat
loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Loading...

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.