Aplica

Zodiac chinezesc 2020 Sobolan. Horoscop bani, munca si afaceri

Previziuni pentru Șobolan 2020, pentru domeniul financiar: în acest an se întrevăd șanse uriașe de a vă schimba radical situația cu banii

Pregătiți-vă pentru un an fabulos la capitolul financiar, în acest an se întrevăd șanse uriașe de a vă schimba radical situația din conturile de la bancă.

Banii vor trage la voi ca ursul la miere, deoarece în sectorul zodiacal aveți prezentă steaua specială a Lacătului de aur (Golden Lock).

Chiar și cei care aveți un temperament mai liniștit veți observa că influxul astral anual vă va face să ieșiți din anonimat. Să nu uităm că în acest an sunteți reprezentanții Ducelui de Jupiter anual (Grand Duke), Șobolanul, care vă va îmbunătăți calitățile de lider, vă va consolida autoritatea.

Acum este timpul să acționați, să vă deschideți un nou business, să puneți în aplicare planuri mai vechi, să faceți speculații.

Succesul vostru profesional va fi răsunător, iar pentru că vă confruntați direct cu cele 3 ucideri anuale, dușmanii, cei care vă invidiază vor fi imediat depistați. Totuși, pentru a evita conflictele, ar fi bine să fiți cât mai rezervați.

Nici măcar partenerul de viață nu se va putea abține și va fi gelos pe realizările voastre. El își va manifesta invidia prin crize sentimentale, pe motiv că îl neglijați.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să nu vă lăsați seduși de manevrele sale emoționale, urmați-vă instinctul pe partea financiară, pentru că nu vă veți mai întâlni cu un an așa de bun decât peste 12 ani.

Posibil să vă confruntați cu anumite probleme financiare în luna Iunie 2020, când veți fi implicați în aspectul de ciocnire cu zodia Cal.

De asemenea, finanțele sunt în pericol în luna Septembrie 2020 (distrugere Cocoș-Șobolan).

Așezați în zona de Nord a livingului sau a biroului, la alegere, unul sau mai multe din remediile de mai jos:

- copăcel cu agate pentru a dizolva mândria și furia

- stupa aurie, menține echilibrul interior

- pagodă cu 9 niveluri, elimină obstacolele

- Buddha vesel cu haine de culoare roșie, sporește încrederea în sine

- măr cristal, măr roșu din sticlă, pentru pace și evitarea certurilor, neînțelegerilor

- nod mistic de culoare roșie, pentru a elimina energia certurilor

Purtați bijuterii cu simboluri de protecție:

Mâna Fatimei

Colier Yin-Yang cu difuzor aromaterapie

Brățară cu pandantiv Hamsa

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!