Zodiac chinezesc 2020 Șobolan, horoscop bani, muncă și afaceri

Previziuni pentru Șobolan, zodiac chinezesc 2020, pentru domeniul financiar: în acest an se întrevăd șanse uriașe de a vă schimba radical situația din

conturile de la bancă.

Pregătiți-vă pentru un an fabulos la capitolul financiar, în acest an se întrevăd șanse uriașe de a vă schimba radical situația din conturile de la bancă.

Banii vor trage la voi ca ursul la miere, deoarece în sectorul zodiacal aveți prezentă steaua specială a Lacătului de aur (Golden Lock).

Chiar și cei care aveți un temperament mai liniștit veți observa că influxul astral anual vă va face să ieșiți din anonimat. Să nu uităm că în acest an sunteți reprezentanții Ducelui de Jupiter anual (Grand Duke), Șobolanul, care vă va îmbunătăți calitățile de lider, vă va consolida autoritatea.

Loading...

Acum este timpul să acționați, să vă deschideți un nou business, să puneți în aplicare planuri mai vechi, să faceți speculații.

Succesul vostru profesional va fi răsunător, iar pentru că vă confruntați direct cu cele 3 ucideri anuale, dușmanii, cei care vă invidiază vor fi imediat depistați. Totuși, pentru a evita conflictele, ar fi bine să fiți cât mai rezervați.

Nici măcar partenerul de viață nu se va putea abține și va fi gelos pe realizările voastre. El își va manifesta invidia prin crize sentimentale, pe motiv că îl neglijați.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să nu vă lăsați seduși de manevrele sale emoționale, urmați-vă instinctul pe partea financiară, pentru că nu vă veți mai întâlni cu un an așa de bun decât peste 12 ani.

Posibil să vă confruntați cu anumite probleme financiare în luna Iunie 2020, când veți fi implicați în aspectul de ciocnire cu zodia Cal.

De asemenea, finanțele sunt în pericol în luna Septembrie 2020 (distrugere Cosoș-Șobolan).

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Foarte încăpățânat, bine organizat, devine un bun afacerist sau politician încă din anii
Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: 2020 este un an în care va
Nativii din zodia Șobolan: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, previziuni pentru nativii Șobolan

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.